NOVI DETALJI MONSTRUOZNOG UBISTVA U RAKOVICI: Ubica je svoj KRVAVI PIR započeo na Banjičkom groblju gde je doveo SVOG SINA (FOTO)

Rakovica

Foto: Telegraf, Srpski telegraf, Facebook/Maja Đorđević

Malog Mihaila (4,5), koji je juče preminuo od ruke svoga oca Marka Nikolića (43), u Centar za socijalni rad u Rakovici, monstrum je doveo u maltene besvesnom stanju a bela pena mu je kuljala iz usta. Tek posle, život deteta koje je maltene tek prohodalo, on je dokrajčio, a prema pisanju Blica Nikolić je svoj krvavi pir počeo na Banjičkom groblju gde je gušio svog sina.

Međutim, dete ipak nije umrlo od gušenja. U polusvesnom stanju, ali sa znacima života, dečak je doveden ispred Centra u Rakovici, gde je preminuo nakon što ga je poludeli otac tresnuo o pod pred majčinim nogama. Detetu je tada napukla lobanja i karlična kost, od čega je preminuo.

NOVA TUČA SRBA U GRČKOJ: Beograđanin (18) HITNO PREVEŽEN AVIONOM zbog ozbiljnih povreda iz Atine u Beograd (INFO)

Nikolić je juče, da podsetimo, ispred Centra za socijalni rad u Rakovic ubio Maju Đorđević (38) i njihovog sina Mihaila.

[adsenseyu1]

Nikolić je u Centar došao da vrati Maji sina, kojeg je imao pravo da viđa svake srede na 7,5 sati.

Prema saznanjima Majine rodbine, dečaka je Nikolić doveo u polusvesnom stanju, sa penom koja mu je kuljala iz usta, zbog čega sumnjaju da mu je možda i nešto otrovno dao da popije, a što će da pokaže obdukcija.

Ovo su REČI UBICE dok su ga KOMUNALNI POLICAJCI držali na zemlji

– Imamo informacije da ga je doneo na rukama i bacio. Detetu je išla bela pena iz usta. Prisutni radnici su ga odmah pitali šta mu je dao da popije, tada je on počeo sa agresijom – ispričala je Majina kuma.

Nikolić je prvo nasrnuo i davio dete, a zatim je izbo nožem Maju, koja je pokušala da beži ali ju je sustigao. Prema navodima Blica, on je ženu izbo 50 puta.

ubistvo

Foto: Srpski telegraf

 

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor:Lj.R.Blic.rs)

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]