NOVAK OČAJAN POSLE FIJASKA: “Nije trebalo da budem ovde”

tenis

Foto: AP

Novak Đoković očajnički je želeo da se što pre vrati na veliku scenu i to se završilo fijaskom.

Na Indijan Velsu, poražen je glatko od Taro Danijela, 109. igrača sveta, u prvom meču nakon dvomesečne pauze i operacije lakta.

Posle duela, na konferenciji je bilo jasno kroz kakvu krizu prolazi Đoković.

– Želeo bih da čestitam svom protivniku za borbu i neverovatan duh koji je pokazao na terenu. Iz mog ugla, delovalo je kao da igram prvi meč na turu ikada. Zaista čudno. Mislim, potpuno sam izgubio ritam. Poslednjih nekoliko nedelja borio sam se i sa zdravstvenim problemima.

-Bio sam zahvalan što sam tako brzo nakon operacije uspeo da se vratim na teren. Ipak, nisam se osećao dobro – rekao je Đoković, koji je priznao da nije trebalo da bude ovde, jer je imao operaciju pre pet ili šest nedelja.

NAŠAO TORBU SA 40.000 EVRA NA PARKINGU AERODROMA “NIKOLA TESLA”: Vratio je vlasniku, a kad čujete koliko ga je ovaj častio, ostaćete u ŠOKU! (FOTO)

– Bio sam nervozan. Imao sam toliko neiznuđenih grešaka. Bio je to jedan od onih dana kada ne možete da pronađete ritam sa osnovne linije, pogotovu sa bekend strane – to je bio upečatljiv udarac tokom moje karijere.

-Kao što znate, desile su se neke neočikivane i nekarakteristične greške. Sve je to deo okolnosti u kojima se trenutno nalazim.

Japanac je iskoristio momenat, bio je skroman.

Nova drama u domu Saše Popovića samo nekoliko dana nakon što im je UKRADEN SEF sa dragocenostima!

– Teško je opisati ovo, bio je to borben meč, ali i dalje ne mogu da verujem da sam takvog igrača pobedio na centralnom terenu na taj način. Prilično ludo.

SVET U TRANSU: Jokić fintom izbacio ceo tim Sakramenta iz igre (VIDEO)

(Dnevne.rs/Izvor: telegraf.rs)