NOVAK ĐOKOVIĆ POSLAO PORUKU NEMAČKIM NOVINARIMA: “Najbolje da uzmem vaše državljanstvo!” (INFO)

tenis

Foto: Tanjug

Novak Đoković i Australijan open su dva termina koja se, već više od deset godina, vrlo često vezuju za radosne teniske momente.

A ove sezone, na prvom grend slemu, desila se i prilično neobična situacija u kojoj se našao naš i najbolji teniser sveta.

Kada je Đoković dolazio na konferenciju za štampu, iz sale je izlazio Aleksander Zverev, Nemac ruskog porekla s kojim se Nole srdačno pozdravio. A dok je pomenuta mlada nada “belog sporta” napuštala tu prostoriju, krenuli su masovno da izlaze i nemački novinari.

Đokoviću je prvo bilo čudno što baš svi odlaze, iako je pred njih došao šestostruki prvak Australijan opena, a ujedno i aktuelni lider ATP liste, pa je prvo malo gledao šta se dešava, da bi potom Nemcima dobacio: “Imam i ja nešto da kažem!”, iznenadio ih je Nole dok su izlazili.

Neki od njih su se okrenuli. Možda se čak i zamislili nad tim šta su upravo bili uradili. Ali, Đoković ih nije zadržavao:

“Šalim se. Sve je okej”, dodao je Nole i dovršio svoje obraćanje nemačkim novinarima i ostatku “sedme sile” na sledeći način:

OSTROŠKI MONAH ARSENIJE JOVANOVIĆ: Problem u porodici nastaje kada žena izgubi ove dve osobine!

“Izgleda da moram da uzmem nemačko državljanstvo, pretpostavljam… Mislim, da bih imao veću publiku ovde”, uz osmeh je rekao Nole.

Potom je video da neki njemu poznati novinari ulaze u salu, pa je, nasmejan, njima pojasnio šta se desilo: “Nemački mediji imaju nula interesovanja za mene. Ali, to je okej”.

Pred vama je video snimak na kome možete da vidite kako je ta scena u Melburnu izgledala.

(Dnevne.rs /Izvor: Darko Nikolic, Blic)