NOVA NEVOLJA ZA ZORANA MARJANOVIĆA: Oduzeli mu starateljstvo nad ćerkom Janom (INFO)

jana

Foto: Telegraf

Janin staratelj sada je psiholog Gradskog centra za socijalni rad, a ona je privremeno smeštena kod njenog strica Miloša Marjanovića

Centar za socijalni rad oduzeo je 10. oktobra Zoranu Marjanoviću (39) starateljstvo nad  šestogodišnjom ćerkom.

[adsenseyu5]

Janin staratelj sada je psiholog Gradskog centra za socijalni rad, a ona je privremeno smeštena kod njenog strica Miloša Marjanovića.

SKANDAL NA SNIMANJU EMISIJE: Voditelj BRUTALNO uvredio Evu Ras, glumica napustila emisju zbog neprimerenog pitanja (FOTO)

–  O ćerki ubijene Jelene Marjanović i njenog muža Zorana, koji se sumnjiči da ju je ubio, do daljeg će brinuti radnici Centra za socijalni rad.

Ona će zasad živeti sa Milošem, ali ako se desi da i on završi iza rešetaka, mala Jana će automatski biti odvedena iz kuće Marjanovića.

[adsenseyu1]

U tom slučaju, ona više ne bi mogla da živi u kući s babom Zoricom i dedom Vladimirom – kaže izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Jelena Marjanović nestala je 2. aprila prošle godine, a sutradan je u kanalu na nasipu Crvenka u Borči pronađeno njeno unakaženo telo.

RODITELJI MISLE DA SU STARA SRPSKA: Muslimanska imena koja DECA u Srbiji MASOVNO dobijaju (INFO)

Zbog ovog ubistva 15. septembra je uhapšen njen suprug Zoran Marjanović.

KRILA JE OD JAVNOSTI: Ovo je prelepa ćerka Mire Škorić (FOTO)

(Dnevne.rs /telegraf/Izvor: Srpski telegraf)

[adsenseyu4]

1 Comment on "NOVA NEVOLJA ZA ZORANA MARJANOVIĆA: Oduzeli mu starateljstvo nad ćerkom Janom (INFO)"

  1. očito da ovo zoranu sve servira tajkun kokainac. no oraju da slušaju kokainca dilera.veliki novac on donosi srbiji . plate penzije e da nije toga davno bi bio iza rešetaka. pa i da je zoran ubio dijete treba da je kod dede i babe. i na kraju će i zoran završiti kozna

Comments are closed.