NOVA HAPŠENJA ZBOG UBISTVA PEVAČICE: Policija privodi ljubavnicu Zorana Marjanovića?

ubistvo

Foto: Printscreen/Telegraf

Šokantno otkriće da se Zoran Marjanović poznavao sa Zoricom Mitrović i pre ubistva njegove supruge Jelene Marjanović daje ovom slučaju novi pravac koji je usmeren ka otkrivanju ne samo motiva nego i svih učesnika u stravičnom zločinu

Kako pišu beogradski mediji, istraga će ići i ka eventualnoj umešanosti Zoranove ljubavnice u ubistvo 2016. godine i ona će biti pozvana na saslušanje u MUP.

Marjanović je uhapšen 15. septembra ove godine zbog sumnje da je ubio Jelenu i nalazi se u pritvoru.

[adsenseyu5]

– Ispostavilo se da su Zoran i Zorica slagali da se nisu poznavali pre Jeleninog ubistva. Više od godinu dana Marjanović je plasirao srceparajuće priče o navodno velikoj ljubavi sa Jelenom, zaklinjući se da će zauvek ostati sam. Njegova mračna tajna je sada otkrivena, a najbizarnije je je što je 7. aprila nakon Jelenine sahrane, već ugovarao odlazak kod nove devojke – rekao je za beogradske medije izvor upućen u istragu.

Po rečima sagovornika i Zorica je slagala da nije pre Jeleninog ubistva poznavala Zorana, a veoma je čudno kako se za tako kratko vreme zbližila ne samo sa Zoranom već i sa njegovom porodicom i da je ubrzo prešla da živi kod Marjanovića u Borču. Kako kaže ona se čak javno hvalila da bi život dala za Zorana i da ne može da živi bez njega.

ODREKLA SE SINA I IZBACILA GA IZ KUĆE: Evo kako je pevačica ODREAGOVALA na pitanje o porodičnom skandalu!

– Treba ispitati ulogu ne samo članova porodice marjanović, nego i Zorice Mitrović. Ovo otkriće može da donese obrt u istrazi jer je Zoran u vreme ubistva uveliko imao ljubavnicu. Sasvim je logično da i Zoricu pozovu na saslušanje – zaključuje za beogradske medije izvor upućen u istragu.

PORODICA ANGAŽOVALA PRIVATNE DETEKTIVE: Barbara Vitez je živa, i viđena u Mađarskoj?

(Dnevne.rs/SrbijaDanas.com/Izvor:Informer)

[adsenseyu4]