Njen je život stao u 37. godini: Iskrena ispovest razvedene žene!

PROZOR

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Kada se razvela mislila je da je zatvorila vrata za osnivanje porodice, a onda se dogodilo nešto sasvim neočekivano

Kada se razvela u 37. godini, mislila je da je zatvorila vrata za osnivanje porodice, a onda se dogodilo nešto sasvim neočekivano. U tri godine rodila je čak troje dece.

Nakon 12 godina braka, novinarka Trejsi Hamilton i njen suprug odlučili su da se razvedu. Shvatili su da su samo“jako dobri prijatelji” koji pokušavaju da ostanu u braku. U dobi od 37 godina i bez dece, novinarka se odlučila na razvod.

[adsenseyu4]

“Šest meseci nakon što smo se rastali shvatili smo koliko smo dobru odluku doneli. Rastali smo se uz pivo i shvatili da smo zapravo doneli dobru odluku zbog koje smo oboje osećali veliko olakšanje”, priča Trejsi Hamilton. Ona je živela u Harlemu u Holandiji i nije imala dece.

osmeh

Foto: pixabay

“Nikad nisam ni bila sigurna da li želim da ih imam, ali budući da sam se u 37. godini razvela, shvatila sam da sam se odrekla osnivanja porodice i da su mi ta vrata zatvorena”, priznala je.

[adsenseyu1]

“Mislila sam da će mi, ako budem slobodna, sve mogućnosti biti otvorene, ali uglavnom se sve svelo na to da samsedela sama na balkonu, pila vino i pušila cigarete“, prepričava svoje iskustvo Trejsi Hamilton. Čak je otišla na put u Kinu, ali ni tamo se ništa nije promenilo pa se vratila u Holandiju gde je dan nakon povratka dobila otkaz.

tuga

Foto ilustracija: Pixabay /dnevne.rs

“Prijatelj, 50-godišnji Irac, savetovao mi je da kontaktiram kolege u SAD-u i do kraja nedelje sam imala posla dovoljno da preživim. Irac i ja počeli smo da izlazimo i vremenom sam to nazvala vezom“, prepričava svoju priču Trejsi. A onda se dogodilo nešto neočekivano.

“Šest meseci kasnije, ostala sam trudna. Kada je naš sin imao osam meseci, ponovo sam ostala trudna, a kada je naša ćerka bila stara osam meseci, očekivali smo naše treće dete”, kaže Trejsi.

“Rastala sam se sa 37, a do 40. sam već bila ponovo udata, imala novinarsku karijeru i troje predivne dece”, zaključila je svoju priču ova novinarka.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /vecernji.hr)

[adsenseyu2]