NIŠLIJKA PREŽIVELA PAKAO U MAKEDONIJI: Nasilnik je odvezao u šumu, pretukao i obljubio, pa je izbacio iz auta (INFO)

silovanje

Foto ilustracija: PIxabay

M.B. ( 24 ) iz Niša ilegalno je pre tri dana ušla u Makedoniju – i tu doživela pravi horor. Ona je 27. decembra oko ponoći prešla državnu granicu na divljem prelazu. Čim je ušla u Makedoniju, tu ju je sačekao J.Dž. i povezao ka Tetovu. Dok su se kretali šumskim putem prema selu Pirok, J.Dž. je u jednom trenutku zaustavio vozilo, nakon čaga je, saopštili su iz policije, prvo fizički nasrnuo na M.M, a potom je silovao.

Nakon tog gnusnog čina, J. Dž. je devojku dovezao u Tetovo, a pre nego što ju je izbacio iz vozila, rekao joj je da u autu ostavi svu svoju garderobu i nakit koji je nosila sa sobom.

Kada je svanulo, M.B. je siledžiju prijavila u policijskoj stanici u Tetovu. Inspektorima je rekla da je silovana i pokradena, a da je vrednost ukradene firmirane i brendirane robe i nakita bila nekoliko hiljada evra.

Policija, kako su saopštili iz MUP-a, traga za siledžijom, ali nije rečeno šta je Nišlijka tražila u Makedoniji, i zašto je u državu ušla preko divljeg graničnog prelaza.

To se, međutim, može naslutiti s obzirom da u tom, Pološkom regionu, koji obuhvata devet naseljenih mesta u severozapadnom delu Makedonije, cveta prostitucija.

NIKO MU NIŠTA NE MOŽE: Maloletnik iz Novog Sada spalio beskućnika, rušio groblja, a sada pobegao iz doma i NAPRAVIO HAOS

Portparol SUP Tetovo, Marjan Josifovski je izjavio da je ove godine, tokom 25 policijskih kontrola sprovedenih u lokalima i noćnim barovima u Pološkom regionu bilo otkriveno 112 stranih i 53 makedonske državljanke.

U POODMAKLOJ TRUDNOĆI SLIKALA SE SA ROJEM PČELA NA STOMAKU: Pred sam porođaj, rekli su joj vest koja ju je slomila!

(Dnevne.rs/Izvor:D.J.,Telegraf.rs)