“NISI POŽELJAN U OVOJ KUĆI”: Snežanin sin OTVORIO DUŠU i ispričao kako ga se odrekla majka!

sin

Foto: Printscreen/Telegraf/Fejsbuk

Snežana Đurišić je u veoma lošim odnosima sa sinom Markom Gvozdenovićem, koji već mesec dana živi kod drugarice i nema svoj krov nad glavom

Porodični problemi počeli su nakon saobraćajnog udesa koji je Marko izazvao, a u kojem je poginula devojka.

Marko se posle toga prepustio alkoholu, razveo se i sve češće se svađao sa majkom iznoseći teške uvrede.- Nismo u dobrim odnosima, jednostavno pravio sam mnogo grešaka i zato neće da priča sa mnom.

[adsenseyu5]

Ja sam veoma sličan njoj, mnoge stvari sam joj sasuo u lice i to joj možda nije odgovaralo. Uvek postoje razlozi za svađu, tu su bile i neke nekretnine.

Ja sam jedno vreme pio i pristao sam na takozvano lečenje – rekao je Snežanin sin za “Skandal” i dodao da je napeta situacija između njega i majke kulminirala 2013. godine, kada je preminuo njegov otac Slobodan.

ODREKLA SE SINA I IZBACILA GA IZ KUĆE: Evo kako je pevačica ODREAGOVALA na pitanje o porodičnom skandalu!

– Tada je usledila netrpeljivost zbog poslova koje nisam mogao da obavim. Mama, recimo, vidi da ja odem da radim i da se mučim i kaže mi da napustim taj posao, pa sedim kod kuće besposlen, a ona mi prebaci što ne tražim posao.

[adsenseyu1]

 Ona se pravdala da je nervozna, a ja nisam imao kočnice. Krivo mi je sada zbog toga, umeo sam i da je izvređam – izjavio je Marko.Marko je izvesno vreme živeo u Americi, ali nije se tamo dugo zadržao.

TUŽNA ISPOVEST FEĐE STOJANOVIĆA: “BOLOVAO SAM ZBOG NJEGA I MISLIM DA JE POGREŠIO”

– Kada me je policija uhvatila i napisala kaznu od 3.000 dolara jer mi je isteklo osiguranje za auto, pozvao sam mamu da mi pomogne, a ona mi je rekla: “Ti ovde nemaš kuću, nemaš gde da dođeš, nisi poželjan. Posvađali smo se kad si pošao”. Bukvalno me se odrekla. Ja je zovem, ona mi se ne javlja. Pošalje mi ponekad poruku.

Da li je lepša mama ili ćerka? Olivera Jovićević u 52. izgleda fenomenalno, a tek da vidite kakva lepotica je NJENA ĆERKA DUNJA! (FOTO)

-Kad sam se vratio, jedna drugarica se ponudila da mi pomogne. Mesec dana provodim u tuđoj kući, ne radim ništa, nemam para. Jedno veče, posle Zvezdine utakmice, nisam hteo da se vraćam u tu kuću, pa sam presedeo na klupi u parku u polusedećem položaju – završio je ispovest Snežanin sin.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu2]