“NISAM SIGURAN ŠTA MOGU DA OČEKUJEM U BUDUĆNOSTI” Oglasio se Čedomir Jovanović posle INCIDENTA

političar

Foto: printscreen/youtube

Lider Liberalno demokratske pratije Čedomir Jovanović oglasio se na Instagramu nakon vesti da je napao vlasnika privatne klinike za fizikalnu terapiju.

On u svojoj novoj objavi nije komentarisao jučerašnji skandal ispred klinike – napad teniskim reketom na doktora, koji policija istražuje, već je poslao poruku na Instagramu da “nije siguran šta može da očekuje u budućnosti”.

– Fokusiran sam na suštinu, isključujem sve ostalo. Nisam siguran šta mogu da očekujem u budućnosti, ali je se ne plašim jer znam za koga živim. Za one koji su “ja”…Anđeliju, Zoru, Janu, Mihajla, Hris, Jelu…i vas retke koji ste uprkos svemu ostali moji….i delim vaše breme kao što vi delite moje. Živim za to, volim zbog toga – napisao je Jovanović.

Čedin tvit

Čedin tvit Foto: Instagram/Printscreen/budikraken

Podsetimo, mediji su preneli informaciju juče da je lider LDP Čedomir Jovanović pretukao na Novom Beogradu vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju “Fizio centar”.

Incident se dogodio oko 17 časova u ulici Milutina Milankovića broj 1

ISTRAŽIVANJE NAŠEG INSTITUTA: Građani Srbije ne gube imunitet posle preležane korone?

Kako se dalje navodi, Jovanović je vlasniku klinike D.I. (41) reketom za tenis zadao više udaraca u predelu glave i tela.

 

(Dnevne.rs/Kurir.rs)