“NISAM MOGAO DA SE SUZDRŽIM”: Evo kako je manijak napadao žene po Srbiji i Novom Sadu

Foto: Printscreen/MUP Srbije

Foto: Printscreen/MUP Srbije

Aleksandar G. (25) iz Rume koji je uhapšen u Čortanovcima zbog sumnje da je u Novom Sadu pokušao da siluje tri žene ostaće u pritvoru do 30 dana, potvrđeno nam je u tužilaštvu.

On je juče saslušan u pratnji advokata, a na predlog Višeg javnog tužilaštva određen mu je pritvor.

[adsenseyu4]

Aleksandar se tereti za pokušaj silovanja tri žene, a kako nezvanično saznajemo, dve je probao da siluje u novosadskom naselju Podbara, a jednu u prigradskom naselju Veternik.

Ovaj manijak pokušavao je da se nabaci ženama ispred ulaza u zgradu, da ih dodirne po intimnim delovima tela, ali se i skidao im pokazivao svoj polni organ. Međutim, od poslednjeg silovanja je odustao čim je napadnuta žena podviknula, te se dao u beg.

Aleksandar je, prema rečima naših izvora i više puta pokušao da siluje žene, ali nijednom nije uspeo da to uradi, dok je svoja nedela priznao, objasnivši da ima želju da napadne lepe žene i da to ne može da zadrži taj nagon.

Prema nezvaničnim informacijama, Aleksandar je pokušao da siluje više žena i u drugim gradovima Srbije, a u Novom Sadu je boravio kada je dolazio da poseti majku, a često je bio u Čortanovcima.

Podsetimo, novosadska policija privela ga je dan nakon što su objavili njegovu fotografiju i snimak sa sigurnosnih kamera stambene zgrade

[adsenseyu1]

Manijaka su građani prepoznali i javili to policajcima koji su ga pronašli u selu Čortanovcima, gde je, kako saznajemo često boravio, ali to nije bila njegova prijavljena adresa.

(Dnevne.rs /Izvor:M.S.,Blic.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]