NIKADA SE NA KOSOVO NEĆU VRATITI: Supruga Olivera Ivanovića poručila da je završila sa gradom STRAHA, TAME I BOLA!

žena

Foto: Fejsbuk

– Završili smo sa Kosovom, nikada se više tamo neću vratiti – poručila je Milena, supruga ubijenog Olivera Ivanovića.

Milena je istakla da ona i njen sin nemaju šta da traže u gradu koji je do juče bio njihov dom.

– Moja noga više nikada neće kročiti na Kosovo! Sin i ja smo završili sa Kosovskom Mitrovicom, gradom straha, tame i bola. Naš Oliver život je dao za Kosovo i srpstvo i, kad je molio za pomoć, tražio zaštitu, nikoga nije bilo. Sad za njega kažu da je heroj, a gde su bili ti koji ga veličaju kad su nam bili najpotrebniji? – u suzama priča Milena.

Ona naglašava da sad samo želi da budu što bliže Oliveru, a da će on u Beogradu biti spokojan.

– Plašim se za dete i za sebe. Na Kosovu ni do sada nismo bili bezbedni, a tek sada smo mete. Ostaćemo u Beogradu kako bismo bili bliži našem Oliveru – izjavila je ona.

UBISTVO POSLEDNJEG POLITIČKOG ZATVORENIKA EVROPE: Da li nas je stvarno više?

Milena se od svog supruga pre toga oprostila emotivnom porukom na Fejsbuk profilu.

– Pucali su u moje srce, moju ljubav, radost. Pucali su u Bogdanovog tatu. Pucali su u sve nas. U slobodu, Srbiju! Mirno spavaj, voljeni moj. Oni koji su ovo uradili sigurno neće – napisala je Milena.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

ISPRAĆAJ SUGRAĐANA

Vladika raško-prizrenski Teodosije sa sveštenstvom služio je opelo ubijenom Ivanoviću u prostorijama GI SDP u Severnoj Mitrovici, gde je bio kovčeg sa telom, a potom je povorka krenula za Beograd.

Na hiljade građana Kosovske Mitrovice plakalo je u kilometarskoj koloni dok su Ivanovića ispraćali iz grada u kom je živeo i iz koga nije želeo da ode.

Njegovi sugrađani, predstavnici javnog i političkog života, ali i ambasadori nekoliko zapadnih zemalja ispratili su ga od prostorija stranke do izlaska iz grada, gde su položili cveće u vozilo.

MEDIJI U ALBANIJI NAPADAJU I MRTVOG OLIVERA: Kost u grlu -dogadjaj iz 1999. godine (FOTO)

Put do Beograda u pratnji policije nastavili su porodica, supruga Milena sa decom, brat Miroslav sa porodicom i najbliži saradnici. Iz Kosovske Mitrovice organizovan je i prevoz za dolazak na sahranu, a u ovom gradu danas je dan žalosti.

Oliverov brat otkrio zašto će Ivanović biti SAHRANJEN u Beogradu, a ne na Kosovu

(Dnevne.rs/telegraf.rs/Izvor: Srpski telegraf)