“Ni po čemu nisam osetila da ga poslednji put vidim živog” Niko se nije voleo kao Branka i Bekim, ali je ljubav dramatično okončana (FOTO)

glumica

Foto: Youtube printscreen/VINTAGE ORIGINAL MOVIE STILLS

Bekim je sebi oduzeo život u julu 2010. godine pucnjem iz pištolja, i u jednom intervjuu Branka je govorila o tome.

Branka Petrić je glumica posebnog talenta i senzibiliteta, a bila je udata za legendarnog glumca Bekima Fehmijua, sa kojim je dobila dva sina, Uliksa i Hedona.

Bekim je sebi oduzeo život u julu 2010. godine pucnjem iz pištolja, i u jednom intervjuu Branka je govorila o tome.

[adsenseyu5]

– Tih poslednjih dana Bekim je bio isti i ništa nije nagoveštavalo da je tragedija na pomolu.

Dan ranije igrala sam predstavu “Tako je moralo biti” u kojoj glavni lik sebi život oduzima hicem iz pištolja.

KAKO JE JEDNA FOTOGRAFIJA SPASLA MUKA OVAJ SRPSKI PAR: Evo zašto morate da tražite da vam lupe pečat na svakoj granici (INFO)

Kakve li ironije! Sutradan ujutro bili smo zajedno kod kuće, a oko 14 sati rekla sam Bekimu da idem kod frizera.Dopratio me do vrata i pitao imam li te večeri predstavu. Odgovorila sam da nemam i da ćemo celo veče biti zajedno, i on me zagrlio.

Ni po čemu nisam osetila da ga poslednji put vidim živog. Vratila sam se za manje od sata, jedva čekajući da mu pokažem svoju novu frizuru, a dočekala me sablasna praznina.

Najpre sam ušla u dnevnu sobu, ali mog supruga tamo nije bilo. Kako sam prolazila stanom tako bih zavirila u dečje sobe, pa na terasu, ali ni tamo nije bio.

[adsenseyu1]

Na kraju sam ušla u radnu sobu u kojoj je kućna biblioteka i računar.

Bekim je ležao na otomanu boje višnje sasvim prekriven belim čaršavom. “Ma vidi kakva mi je frizura”, govorila sam dok sam prilazila ležaju, čekajući kao i uvek njegov komentar, ali odgovora nije bilo. Čak sam ga u čudu pitala zašto je tu legao i još se pokrio po glavi.

DEČAK (7) PREMINUO OD POSLEDICA SMRZAVANJA: Majka ga izbacila iz kuće, noć proveo napolju i dobio srčani udar zbog hladnoće

No, stravičan prizor koji je zatekla večno će pamtiti.

– Čim sam podigla čaršav. Glava mu je bila na jastuku koji je doneo iz naše spavaće sobe, i da nisam videla pištolj u njegovoj desnoj ruci kojom je pucao u slepoočnicu i malo krvi na čelu i po kosi, mislila bih da je čvrsto zaspao.

Branka Petrić

Branka Petrić Foto: Youtube printscreen/Nasa Televizija

Na stočić pokraj računara stavio je ličnu kartu, oružni list i oproštajno pismo naslovljeno na mene, sinove i njegovu braću. Mislim da se pokrio čaršavom da odmah ne doživim šok i da se ne zaprljaju zidovi. Kakva estetika smrti.

SERGEJ TRIFUNOVIĆ DIGAO BALKAN NA NOGE ZBOG OBJAVE O PRALJKU: Hrvati mu otvoreno prete (FOTO)

O svemu je vodio računa. Da sam mu sat vremena ranije rekla da to veče imam predstavu, sigurna sam da bi naum odgodio za neki drugi dan, jer je znao da bi u tom slučaju predstava morala biti pomerena – rekla je tada Branka.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs /Blic /F. J.Pulsonline)

[adsenseyu2]