NI GROM MU NE MOŽE NIŠTA! Čuo je jak prasak, pa počeo da gubi svest (FOTO)

grom

Foto: Printskrin/Facebook

Sedeo je na stepenicama u kući i obuvao patike kada se začula veoma jaka grmljavina

Nenada Cvetićanina iz Kule udario je grom tokom jučerašnje jake grmljavine u ovom gradu, ali je mladić srećom uspeo da preživi, piše portal q-media.rs.

Kako je njegova porodica ispričala, Nenad se spremao da izađe u grad. Sedeo je na stepenicama u kući i obuvao patike kada se začula veoma jaka grmljavina.

Jako je grunulo i čuo se strahovit prasak od kojeg je Nenad osetio pritisak u glavi i kao da je na momenat izgubio svest.Osetio je bol u levom uvu, nakon čega se više ničega nije sećao.

U kući je bila i Nenadova sestra koja je odmah pritekla u pomoć. Odveli su Nenada u hitnu pomoć odakle je prebačen u bolnicu u Vrbasu.

– Nenad je bio u strašnom šoku. Кada sam došla u hitnu zovem ga, a on me ne registruje. Sada je dobro, iako bled i iscrpljen.

Upravo se vraćamo iz Vrbasa, Nenad je izašao iz šok sobe i sada je sve u redu. Grom je napravio haos u komšiluku, u Ulici 51. Divizije. U kući pored nas dete je bukvalno gledalo kako iz lustera izlaze varnice pravo prema podu, a u trećoj kući do nas udarilo je u sat za struju i sve im spržilo.

GROM IH UDARIO DOK SU VODILI LJUBAV NA ADI CIGANLIJI ISPOD ŽALOSNE VRBE: Skandal nastao tek u bolnici

Još neke komšije su nam rekle da su videle munje kao da su se rasprsle, pa je verovatno i zbog toga bilo odjednom udara na više mesta. Na našu radost, ovaj nemili događaj se ipak završio srećno po našeg Nenada – ispričala je Nenadova majka Radmila Cvetićanin.

         

(Dnevne.rs /Telegraf.rs/Izvor: q-media.rs)