NEZAPAMĆEN HOROR: Pitbul izujedao staricu, kada je video da je živa, desilo se OVO

pas

Foto: Dnevne.rs/pixabay

Natalija Kočić (96) iz Leskovačkog sela Šišince preminula je u svom dvorištu u sredu kada ju je pas rase pit-bulterijer zaklao!

Tragedija se dogodila juče oko 13 časova, a vlasnica tog i još jednog psa iste rase, Slađana M., je uhapšena! Ona je inače sestričina preminule starice i njena starateljka.

Slađanine rođene sestre i bratanica prepričavaju ovaj stravični slučaj za “Blic”, onako kako su čule od sestre, pre nego što je privedena u policiju.

 

[adsenseyu4]

Kako su ispričale, Slađana je imala dva pit-bulterijera, ali jedan od njih je podivljao.

– Baka je izašla iz kuće do poljskog kolozeta, a Slađana je nekoliko minuta kasnije čula njen vrisak i istrčala u dvorište. Imala je šta i da vidi. Mužjak je već iskidao babin grkljan i unakazio joj lice – priča kroz suze Snežana Kostić, Slađanina sestra.

Ona dodaje da je Slađana potom brzo uhvatila psa i pokušala da ga zatvori u boks.

– Podivljali pas joj se istrgao iz ruku i ponovo skočio na babu koja je još bila živa i ležala je na zemlji. Skočio je na nju ponovo i nije stao dok je nije ubio. Slađana se borila sa njim, ali on je bio jači – jedva izgovara Snežana.

Natalija i Slađana su živele 10 godina same. Da ironija bude veća, pre godinu dana nabavile su dva pit-bula, mužjaka i ženku, kako bi ih čuvale od lopova.

– Bili su mirni i ljubipitljivi. Ženka je često spavala u Slađaninoj kući. Ali baku nisu voleli jer ih je često terala i udarala štapom. Nabaviš pse da te čuvaju od ko zna čega, a na kraju te oni dokrajče – zaklučuje Snežana.

I vlasnica pasa i preminula baka živele su samo od socijalne pomoći koju je primala Natalija.

Ova tragedija ostavila je u šoku sve meštane Šišinca, koji ne pamte da se ovakav slučaj ikada dogodio u leskovačkom kraju.

(Dnevne.rs/Izvor:Milica Ivanović,Blic.rs)

 

[adsenseyu1]

[adsenseyu2]

1 Comment on "NEZAPAMĆEN HOROR: Pitbul izujedao staricu, kada je video da je živa, desilo se OVO"

  1. E, baba , baba, hoces da tuces itbula???

Comments are closed.