NEVEROVATAN SKANDAL: Funkcioner ošamario mladu fudbalerku jer se radovala zbog pobede! (FOTO)

samar

Foto: Fejsbuk

Dragan Čapelja, funkcioner Ženskog fudbalskog kluba Vojvodina ošamario je juče mladu fudbalerku ŽFK Crvena zvezda i nadu našeg sporta Nevenu Miladinović (18).

Napad se desio posle utakmice, kada je Čapelja revoltiran radovanjem mladih Zvezdinih fubalerki koje su pobedile sa 3:1, nasrnuo na nesrećnu devojku i iz sve snage je udario po licu. Na terenu Fudbalskog centra „Vujadin Boškov“ u novosadskom naselju Veternik policija je ubrzo uhapsila bahatog funkcionera, a protiv njega će biti pokrenut krivični postupak.

– Ovo je neljudski čin čoveka koji je na sebi imao čak i marker službenog lica. Udario je devojčicu koja je jedna od ubedljivo najdisciplinovanijih u timu, jedno nadasve uzorno dete, koje je tek napunilo 18 godina, odlikaša, reprezentativku Srbije, dete izuzetnih roditelja, Zvezdino dete – saopštili su iz ŽFK Crvena zvezda.

[adsenseyu1]

Kako saznajemo Čapelja je u policiji priznao da je udario nesrećnu devojku, a kao razlog za to, naveo je njihovo radovanje. On nije bio raspoložen za razgovor.

– Mogu samo da kažem da je incidenta bilo, a drugo ništa nije bitno. Nemam daljih komentara na to. Bilo je provokacija sa njihove strane ali sada je sve rešeno – izjavio je Čapelja.

Rukovodstvo ŽFK Vojvodina ogradilo se od svoj zaposlenog i uputilo izvinjenje Neveni Miladinović, njenoj porodici i ŽFK CZ.

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs /Izvor: Aleksandar Latas, Blic)

[adsenseyu5]