NEVEROVATAN PREOKRET: Sahranio suprugu i TUGOVAO pune 2 godine, a onda se ona POJAVILA NA TELEVIZIJI!

ZENA

Foto ilustracija: Dnevne.rs /pixabay

Muškarac iz Maroka je svoju suprugu sahranio na lokalnom groblju, ali nakon dve godine, komšije su mu javile da su je videle u jednoj emisiji na televiziji

Muškarac koji je verovao da mu je žena mrtva na najčudniji mogući način je saznao da je još uvek živa: video je na televiziji, prenosi Independent.

[adsenseyu4]

Abragh Mohamad iz Azilala u Maroku mislio je da je pre dve godine izgubio ženu u saobraćajnoj nesreći. Neimenovana žena zaista je odvedena u bolnicu Ibn Rochd u Kazablanci gde su lekari rekli da verovatno neće preživeti – ali, da porodica svejedno mora da plati troškove lečenja.

Gospodin Mohamed putovao je četiri sata do svog malog planinskog sela i nazad, da bi mu po povratku rekli da je žena umrla. “Preuzeo sam njeno telo umotano u čaršav i u kovčegu je sahranio na lokalnom groblju.”

covek

Ali njegovi prijatelji nedavno su gledali emisiju u kojoj ljudi traže izgubljene rođake i prijatelje i primetili ženu nalik Mohamedovoj, koja je preko TV-a pokušavala da pronađe izgubljenog muža.

[adsenseyu1]

Izgleda da je zvala TV novinare emisije “Al Mokhtafoun” (“Izgubljeni“) i dala im svoje ime i adresu uz objašnjenje da je pre dve godine izgubila vezu sa mužem. Putem društvenih mreža vest je stigla i do Abragha, koji je tek tada shvatio da je pokopao neku nepoznatu ženu.

Okolnosti koje su usledile nakon saobraćajne nesreće još uvek nisu poznate, pa se tačno i ne zna kako su se supružnici izgubili.

Međutim, društvenim mrežama se šire razne teorije, među kojima je najzanimljivija ona po kojoj je gospođa nakon nesreće izgubila pamćenje.

Za zabunu je okrivljena aljkava administracija bolnice.

(Dnevne.rs / Izvor: Jutarnji)

[adsenseyu5]

[adsenseyu2]