NEVEROVATAN OBRT U SLUČAJU UBIJENE PEVAČICE! Ovo je Elma i upravo se oglasila! (FOTO)

Banja

Foto: Dnevne.rs

Iz policije je za sada potvrđeno je da je stradala ženska osoba, rođena 1994. godine.

Po nalogu Tužilaštva Kantona Sarajevo pripadnici MUP-a KS uhapsili su jutros dve osobe koje se mogu dovesti u vezi sa ubistvom devojke u sarajevskom naselju Stup.

Iz policije je za sada potvrđeno je da je stradala ženska osoba, rođena 1994. godine.Nakon što se jutros oko 04:30 dogodilo ovo ubistvo, u medijima su krenule spekulkacije o tome ko je ubijena devojka.Brojni portali objavili su da je reč o Elmi Ganić. Brzo se ispostavilo da su takve vesti bile lažne.

SLOMIĆE VAM SRCE: “Dečak leptir” izgovorio je mami ove reči i zaspao zauvek

Elma je došla vidno uznemirena u redakciju Hayata, tražeći i od nas da demantujemo da je ona jutros bila na mestu gde se desilo ubistvo, odnosno da je na nju pucano.Od jutros meni i mojoj porodici telefon ne prestaje da zvoni. Svi su vidno uznemireni. Lažna vest koja se pojavila prouzrokovala nam je brojne probleme.

Svi su nasekirani, ne znaju šta se dešava. Ja dolazim iz jedne veoma ugledne porodice, i na takav način se narušava naš ugled. Od svih koji su objavili tražiću ispravku vesti, jer evo, kao što vidite, niko na mene nije pucao – rekla je uznemirena devojka.

     

(Dnevne.rs /Hayat.ba /Izvor: /Alo.rs, M.Č.)