NEVEROVATAN OBRT U ISTRAZI: POLICIJA SLOMILA SVEKRA PEVAČICE – Neću da vam kažem ko je ubio Jelenu!

svekar

Foto: Telegraf

Vidno utučeni Vladimir rekao da namerno neće da kaže ime ubice jer mu je dosta svega i da su on i članovi porodice na ivici živaca

BEOGRAD – Vladimir Marjanović, svekar Jelene Krsmanović Marjanović (33), ubijene pevačice iz Borče, napravio je pravu pometnju na poslednjem ispitivanju u policiji!

Kako saznajemo, nervozni Marjanović je, pritisnut brojnim pitanjima, ali i novim dokazima i saznanjima iz istrage, iznenada ustao i onako slomljen rekao: „Dosta mi je svega! Nikad neću otkriti ko je ubio Jelenu!“

Iznenađenim inspektorima zastao je dah, a potom je uznemireni Vladimir nastavio da priča pokušavajući da objasni zašto je rekao da zna ime ubice.

[adsenseyu4]

Sve mu dojadilo

– Skoro šest meseci traje moja agonija i agonije porodice Marjanović. Opet dajem izjavu u policiji, ogroman je pritisak. Naravno da ne znam ko je ubica, ali mi je više dojadilo ovo mrcvarenje. Kako da vam kažem ko mi je ubio snaju kad ne znam?! I ja bih najviše na svetu voleo da znam. Ali kad vam to pitanje bukvalno lebdi danonoćno iznad glave, normalno je da reagujem ovako!

Kako saznajemo, Vladimir je veoma razočaran nastavio da govori.

groblje

Foto: Telegraf

– Od aprila i tragedije koja nas je zadesila ni ja ni ostali ukućani i rođaci ne spavamo. Svi smo na lekovima, zdravlje nam je ugroženo. Najgore je što je velika nervoza napravila razdor u porodici. Više ni sami ne znamo šta da radimo i kome da verujemo. Naročito nam teško padaju laži o nama u medijima, a pojedini nas bukvalno progone – rekao je Marjanović u policiji i dodao:

Popreko nas gledaju

– Ne smemo da izađemo na ulicu, da odemo u prodavnicu… Ljudi nas popreko gledaju kao da smo ubice. Plašim se za unuku Janu da je neko ne otme ili ne učini nešto loše. Strahujem da nam noću neko ne upadne u kuću.
– Naši životi su uništeni. Izgubili smo Jelenu, a živimo ovako već šest meseci. Živimo za našu Janu da joj obezbedimo normalnu budućnost, ali u ovakvim uslovima to je nemoguće – rekao je Vladimir.

[adsenseyu1]

Podsetimo, Kurir je već pisao da su Vladimir i njegov sin Miloš, Jelenin dever, pre nekoliko dana saslušani u beogradskoj policiji. Inspektori su im rekli da znaju da je neko iz porodice učestvovao u ubistvu Jelene Marjanović, ali im nisu rekli imena. Tokom razgovora su naveli da stoje pri ranijim iskazima.

Suprug i majka čisti

Kurir je takođe pisao o novim saznanjima iz istrage da muž Zoran i njena majka Zorica jedini nisu ni na koji način umešani u ubistvo.
– Došlo se do zaključka da bi porodica Marjanović, to jest neki članovi mogli da znaju šta se dogodilo ili čak i to ko bi mogao da bude ubica – ranije je rekao naš sagovornik upućen u istragu.

Skoro šest meseci prošlo od ubistva
NEMA OSUMNJIČENOG ZA ZLOČIN

Jelena Krsmanović Marjanović ubijena je 2. aprila ove godine dok je trčala po nasipu u Crvenki. Telo pevačice otkriveno je posle dvadesetočasovne potrage u kanalu pokraj nasipa. U dosadašnjoj istrazi saslušano je više od 200 svedoka, porodice Marjanović i Krsmanović, kao i njihova kuma. Više od pet meseci nakon ubistva zbog zločina koji je potresao Srbiju niko nije uhapšen.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Izvor: Ljiljana Stanišić, Kurir)

[adsenseyu2]