NEVEROVATAN OBRT! STOJKE JE ŽIV, LEKARI SE BORE ZA ŽIVOT: Vođa rakovičkog klana izrešetan, ali preživeo! ŠPANSKI MEDIJI GREŠKOM OBJAVILI DA JE MRTAV! (INFO)

pucnjava

Foto: whatsapp

BEOGRAD – Vođa “rakovičkog klana” Nebojša Stojković Stojke je teško ranjen u Barseloni i lekari se bore za njegov život.

Stojke je teško ranjen, pogođen je u glavu, ali je živ, iako su španski mediji greškom objavili da je mrtav…

Podsetimo, juče kasno uveče preneli da je Stojković podlegao povredama pole ranjavanja, međutim živ je i lekari pokušavaju da mu spasu život!

[adsenseyu5]

Podsetimo, u trenutnu pucnjave, sa Stojkovićem je bio i Dejan Jusufović, zvani Jusa Čupavi, ali Jusufović po svemu sudeći nije povređen u oružanom napadu.

– Stojke je teško ranjen. Tri metka su ga pogodila u grudi, a jedan u glavu.

IZAŠLA NA ULICU SA NATPISOM DA TRAŽI POSAO: Dobijene ponude su je ZAPREPASTILE (VIDEO)

Nalazi se u veoma teškom stanju i lekari pokušavaju da mu spasu život – otkriva izvor Kurira!

Prema prvim saznanjima, Stojković i Jusufović su se, u momentu napada u ponedeljak uveče, nalazili u automobilu kada su nepoznati napadači na njih otvorili vatru.

Beloj policijskoj knjizi o organizovanom kriminalu u Srbiji navedeno je da “rakovički klan” predvodi Nebojša Stojković Stojke, a da se bave trgovinom narkoticima, pljačkama, razbojništvima…

[adsenseyu1]

Ovako stečen novac uložili su u kupovinu nekretnina i građevinske poslove. Za njih se govorilo da su nastavak klana Zorana Uskokovića Skoleta.

Prema policijskim saznanjima u tesnoj su vezi i sa crnogorskim kriminalnim ekipama.

Pripadnici klana iz Rakovice posle hapšenja u “Sablji” bili su optuženi i za dva ubistva – Miroslava Sekulića i Veselina Veska Božovića.

SAVET KOJI JE UZBURKAO BALKAN: Vedrana Rudan vas uči kako da nađete IDEALNOG MUŠKARCA!

Februara 2006. osuđeni su na ukupno 63 godine zatvora, od toga je šest i po godina dobio Stojke.Pušten je, međutim, na slobodu do pravosnažnosti presude.

SNIMAK KOJI JE „ZAPALIO“ DRUŠTVENE MREŽE: Urnebesan razgovor Nataše Bekvalac i Palme! (VIDEO)

Na društvenim mrežama se oglasila prijateljica Stojketa koja navodi da je on živ i da se lekari bore za njegov život.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir) 

[adsenseyu4]