Neverica u porodici i komšiluku stradalog dečaka: Očevici nemi od horora! “Video sam ono što nije trebalo da vidim” (FOTO)

uviđaj

Foto: telegraf.rs

Sedmogodišnji Jovan Savić poginuo je danas u niškom naselju Nikola Tesla kada je tokom sankanja podleteo pod “ford mondeo” kojim je upravljao Ivica Đ, (39) iz sela Lalinac.

Tragedija se dogodila u 12.35 minuta kada je dečak spuštajući se niz sokak u kojem je živeo izleteo na Radikinski put i udario u automobil koji se kretao iz pravca Niša. Pukom srećom izbegnuta je još veća tragedija, jer je Jovanova drugarica pala sa svojih sanki, pre nego što su i one udarile u auto.

Tragedija se dogodila u 12.35 minuta kada je dečak spuštajući se niz sokak u kojem je živeo izleteo na Radikinski put i udario u automobil koji se kretao iz pravca Niša.

TUGA DO NEBA: Evo ko je anđeo koji je stradao na sankanju, to je bila njegova poslednja igra, poslednji osmeh i poslednji kikot (FOTO)

Pukom srećom izbegnuta je još veća tragedija, jer je Jovanova drugarica pala sa svojih sanki, pre nego što su i one udarile u auto.

Foto: telegraf

Mišel Stanković, koji je među prvima došao na mesto nesreće, jedva je uspeo da prozbori nekoliko reči o tragediji.

– Od komšinice sam čuo da je Jovan povređen, pa sam verovao da je živ. Kad sam izašao, video sam svašta….. Video sam ono što nije trebalo da vidim i ja imam decu… Ležao je na ulici, nepomičan….. Ne mogu da pričam, ne mogu… – kazao je potrešeni čovek, rasplakao se i sklonio u stranu.

Mišel Stanković, Foto: Telegraf

U kuću porodice Savić odmah su počeli da pristižu rođaci i prijatelji da bi se njegovim roditeljima Mileni i Daliboru našli u najtežim trenucima.

ALBANAC DOŠAO U BEOGRADSKI STUDIO I PORUČIO SRBIMA: Jednom za svagda shvatite zbog čega ne smete da nas zovete Šiptarima! (VIDEO)

Među njima je bio i Nebojša Grozdanović, ujak stradalog mališana.

Nebojša Grozdanović, Foto: Telegraf

– Jovan je tek pošao u prvi razred i danas je bio u školi, pa je jedva čekao da dođe kući da se sanka. Kući ga je uvek dovodio deda jer se brinuo da mu se nešto ne desi na putu od škole, pa je tako bilo i danas.

-Kako sam od njega čuo, sanke su bile sakrivene jer su se bojali da se ne povredi jureći niz strmu ulicu.

S DRUGARICOM OTRČAO NA SNEG

– Međutim, on ih je pronašao i sa jednom devojčicom otišao na sneg. Ne znamo tačno šta se desilo, izbezumljeni smo…

-Prvo što sam čuo je da je povređen, nadao sam se da mu je Bog dao šansu, ali nije bilo tako.

– Nije imao sreće, toj devojčici su sanke skroz polomljene, ali ona je pala i spasila se, a njegove sanke su cele, a on je poginuo – kazao je ožalošćeni ujak.

PREDVIĐALI SU JOJ OGROMAN USPEH, A ONDA JE ZADESILA TRAGEDIJA: Glumica ostala nepokretna sa 20 godina i zauvek napustila Srbiju (FOTO)

Vozača “forda” policija je odmah privela, a o daljem postupanju prema njemu odlučiće Osnovno javno tužilaštvo.

Foto: Telegraf

Kako je saopšteno iz ove pravosudne institucije, preliminarnim alkotestiranjem nije ustanovljeno pijanstvo.

LEKARI U ČUDU: Dečak (14) sneo 2 jajeta i priznao da to nije prvi put! (VIDEO)

(Dnevne.rs/Izvor:D.K.,Telegraf.rs)