NEŠTO SE SPREMA: Srbija strahuje od terorističkih napada OVK, evo koji gradovi su moguće METE (INFO)

zastave
– Naša država je u stanju da se obračuna sa svakim mogućim terorističkim napadom. Posle incidenta u Kumanovu uputili smo u najosetljivije zone pripadnike najelitnijih jedinica policije i pratimo situaciju – kaže ministar srpske policije

Srbiji preti opasnost od terorističkih akcija u narednih 20 dana jer se prema poverljivim obaveštajnim podacima, do kojih su došle “Novosti”, grupa od oko 50 albanskih terorista sprema da sa Kosova i Metohije pređe u Preševo!

[adsenseyu4]

Prema poverljivim podacima Štaba za koordinaciju bezbednosnih službi Srbije nije isključena opasnost da ovi teroristi pokušaju da u centralnoj Srbiji otvore žarište poput onog u Kumanovu, a pretpostavlja se da bi prve mete mogli da budu vojni i policijski objekti.

U izveštaju se navodi da su među teroristima dobro obučeni borci bivše OVK, sa velikim iskustvom iz prethodnih ratova, a njihovo jezgro trebalo bi da bude u Gnjilanu, Drenici i na Bajgori!

Foto: Facebook/Trimat Kumanovar

Zbog svih ovih saznanja srpske službe bezbednosti će podići stepen borbene gotovosti, dok su u osetljive zone već poslate dodatne oružane snage, kako bi sprečili svaki pokušaj napada.

[adsenseyu1]

Foto: Facebook/Trimat Kumanovar

– Naša država je u stanju da se obračuna sa svakim mogućim terorističkim napadom. Posle incidenta u Kumanovu uputili smo u najosetljivije zone pripadnike najelitnijih jedinica policije i pratimo situaciju. Nećemo dozvoliti ugrožavanje bezbednosti stanovništva ali i pripadnika vojske i policije – kaže za “Novosti” ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

(Večernje novosti)