Nešto se sprema: CRNOGORCI KREĆU U RAT DO ISTREBLJENJA PROTIV ALBANACA, žele da oslobode SVETU ZEMLJU – Peć i Dečane?! (INFO)

euleks

Foto-Ilustracija: Tanjug/AP, BOKI

Crnogorci najavljuju pravi rat za teritoriju sa Kosovom i spremni su životom da plate 12 hiljada hektara koje sada teritorijalno pripadaju Srbiji tačnije Kosovu i Metohiji

Crnogorci najavljuju pravi rat za teritoriju sa Kosovom i spremni su životom da plate 12 hiljada hektara koje sada teritorijalno pripadaju Srbiji tačnije Kosovu i Metohiji, a koji su u nekadašnjoj istoriji vekovima bili pod vlašću Podgorice!

[adsenseyu1]

Pravi rat vode Podgorica i Priština po pitanju teritorijalnog razgraničenja, a najspornije je 12 hiljada hektara zemlje u okolini Peći, Istoka i Dečana, za koje Crnogorci tvrde da su oni “vekovno njihovi”.

Foto-ilustracija: Wikimedia/Nije bitno..., freeimages.com/neosiam, bigcheesebadges.com

Sve češće se u Crnoj Gori, kako prenose albanski i crnogorski mediji mogu čuti i pozivi na pravi oružani sukob za oslobađanje ove zemlje, te se tako mogu često sresti najava rata ukoliko institucije Kosova dobiju tehničku liniju granice između Kosova i Crne Gore.

[adsenseyu1]

Crnogorci su zgroženi kako kažu otimanjem svoje teritorije i spremni su da daju život za ovo parče zemlje.

Foto: Tanjug/AP

U diskusiji “demarkacija Kosovo – Crna Gora: izazovi, komunikacije i transparentnosti”, koji je organizovao Centar za razvoj promociju Fondacije “Fridrih Ebert” i Evropska panela “Juridica”, stanovnici su tražili promenu članova Državne komisije za obeležavanje i održavanje granice, koji je, prema rečima organizatora, nije odgovorila na poziv da učestvuju u ovoj diskusiji.

“Ako stranke imaju pozicije kompatibilne i ako ne vide uspešan završetak podešavanja linije razgraničenja, predlažemo da ovo pitanje bude prebačeno na Međunarodnu arbitražu. To ne bi bilo ništa novo”, navodi se u zaključku sastanka.

 (Izvor: Telegraf.rs)

9 Comments on "Nešto se sprema: CRNOGORCI KREĆU U RAT DO ISTREBLJENJA PROTIV ALBANACA, žele da oslobode SVETU ZEMLJU – Peć i Dečane?! (INFO)"

 1. dejan raičevic | 25. June 2015. at 22:40 |

  Dok je ovakvih novinara,smeće nikada neće biti tamo gdje mu je mjesto-u KONTEJNERU!!

 2. obicno lupetanje…zasto se novinari sluze ovakvim izrazima, kada je sve ovo besmisleno

 3. daaa beeee.. bas ce crnogorci da oslobadjaju nasu teritoriju.. smesno.. i ja bih smislio kreativniju pricu sa svojih 20 god i sa vecitom 2 sa pismenih testova

 4. U ovakve stvari tragi komicno spinovane ni u starackim domovima,pa ni u jednom prica prosla ne bih,meni licno je ovo smesno i to jako lepo onako 🙂 da bih tiraz skocio,sutra ce pisati da je vidjen Milo Djukanovic na bjesnome Atu svome,sa buzdovanom ganja siptare po plazama u Ulcinju 🙂 Xaxaxaxaxaxa

 5. … sve je ovo deo jedne shire slike koju crtaju sveCki mocJnici… ne bih voleo da se predvidjanja i njihovi planovi obistine…

 6. Jel s ovaj pistolj krecu? A nato? Pa kosovo je nato teritorija a oni kolko sam ja upoznat oce u clanstvo pa stim u vezi ne lupajte gluposti. Doduse mozda je informacija i procurela na nekoj svadbi u Crnoj gori medju oijanim svatovima. Znaci batalite glupe price svatovi se ujutru otreznili i vise se ne secaju te price.

 7. Glupa i izmisljena prica. Prvo, Crna Gora je medju prvima priznala Kosovo. Drugo, Kosovo i Metohija su josuvek zvanicna srbska teritorija, jer da nije tako, odavno bi bili u UN. Trece, siptara ima 10 puta vise nego djetica, bolje su opremljeniji i sa boljim vetrom u ledjima a nazalost djetica, Srbija im nece davati logistiku. Bolje da se smire da se ne bi mi morali umesati

 8. Hoće crnogorci iz kafića u rat, kako da ne…

 9. Aj ne lupajte,ta i takva,kakva je danas Crna Gora je među prvima priznala ,,Kosovo” , pa neće valjda brat na brata ( Milo na Hašima )

Comments are closed.