NESTAO POZNATI DIZAJNER I KREATOR DARKO KOSTIĆ: Policija raspisala potragu za kreatorom zbog prijave za SEKSUALNO UZNEMIRAVANJE dečaka (INFO)

dizajner

Foto Instagram @darkokostic

Poznati dizajner i modni kreator Darko Kostić nestao je posle prijave da je seksualno uznemiravao maloletnog dečaka L. J. (15) i policija je raspisala potragu za njim.

Prema saznanjima “Blica”, protiv Kostića je podneta krivična prijava za polno uznemiravanje u redovnom postupku.

Kako saznajemo, u krivičnoj prijavi je navedeno da je maloletnog dečaka, inače učesnika televizijske emisije “Neki novi klinci”, Kostić fotografisao i za to tražio novac.

– Kada se ispostavilo da dečak nema pare, Kostić je od njega tražio da se skine, da se maze, što je ovaj odbio. Dečak je zatim pobegao i potom je policiji na Novom Beogradu podneta krivična prijava za seksualno uznemiravanje – otkriva izvor “Blica”.

Policija je Kostića tražila na poznatim adresama, ali dizajner tamo nije pronađen, tako da se sumnja da je u bekstvu, a policija i dalje traga za njim.

Kostić je prošle godine u junu priveden zbog posedovanja droge jer je policija pronašla u njegovom stanu kokain i takozvanu drogu za silovanje, čija je hemjska oznaka GHB.

DEVOJČICA (3) PROVELA CELU NOĆ IZGUBLJENA U KUKURUZU: Našli su je zahvaljujući NJEMU koji se nije odvajao od nje! (VIDEO)

Njemu je tada pozlilo u njegovom stanu, zbog čega je reagovala i Hitna pomoć, a lekari su po dolasku na teren konstatovali da je dizajner pod dejstvom opijata, nakon čega je pozvana policija koje je pronašla drogu u njegovom stanu.

Iz press službe Grand produkcije saopštili su da nemaju nikakva saznanja o navodnom seksualnom uznemiravanju maloletnog L. J.

– Niko iz Grand produkcije, niti od celnika, niti od producenata emisije “Neki novi klinci” nema sazanja o nemilom događaju, koji se opisuje u medijima.

Nikada se ni jedno dete, niti roditelj nama nije zalio da ima bilo kakav problem. O svim navodima vezanim za ovaj slucaj saznali smo jutros, iz medija – saopštila je pres služba Grand produkcije.

(Dnevne.rs /Izvor: B. Bogosav, Blic)