“NEĆU DA OTVARAM PANDORINU KUTIJU”: Milan dobio ponudu za posao, od ponedeljka se vraća na fakultet

škola

Foto: Printscreen/instagram

Student Milan Jevđić na sebe je skrenuo pažnju gostujući u emisiji “Život priča”, kada je otkrio da je student pete godine medicine koji nije pao nijedan ispit, koga su ostavili i majka i otac, pa je primoran da se od tada snalazi i radi svakakve poslove.

Jevđić je ostao pri stavu da neće više da komentariše šta o njemu misle građani Srbije, ali i njegovi dobrotvori sa čijih računa mu je svakog meseca uplaćivan novac.

Nije ga pokolebalo ni to što će možda cela situacija neke druge humane ljude da natera na razmišljanje ako nekome budu hteli da pomognu. Iako je saslušao pitanja, nije želeo da odgovori da li je preterao prilikom predstavljanja u emisiji, kao ni o finansijskoj pomoći koju je dobijao, piše Blic.

– Juče sam otišao na Kalemegdan da se prošetam. Iza mene bio je novinar koji me je pratio. Nakon toga sam sa drugaricom popio kafu, a nedugo zatim su me zvali ti isti novinari da me pitaju odakle mi pare da sedim u kafiću. Nemam više snage, niti hoću da svoj život pretvaram u rijaliti – rekao je Milan obrazlažući zašto više neće da razgovara na ovu temu.

Na pomen jednog od njegovih dobrotvora, doktora iz Švedske, koga je Milan optužio da ga je držao kao roba, kratko je odgovorio:

AFERA U MINISTARSTVU? Dokumenti o Vanji Udovičiću podigli veliku prašinu u Vladi Srbije, biće ispitana odgovornost ministra

– Neću da otvaram Pandorinu kutiju – rekao je Jevđić i naglasio da smatra da je stavljen na stub srama radi senzacije i da će ga to obeležiti za ceo život.

Ispričao je i da ne razume do koje mere ljudi mogu da pričaju neistine o njemu, ne misleći tu na one koji su ga finansijski pomagali, već na ujaka koji je izjavio da je odvajao od usta kako bi mu pomogao.

– Samo sam jednom u životu otišao na more i to je bila ta studentska ekskurzija. Šta bi bilo da sam kojim slučajem nešto ukrao, kako bi me tek onda nazvali. Juče sam razgovarao sa bratom i pitao ga da li se čuo sa ujakom. Rekao mi je da jeste i da ga je pitao kako može da priča takve stvari. Jel znate šta mu je odgovorio ujak: “Baš me briga, mogu da pričam šta hoću” – ispričao je Milan,dodajući da žuri na razgovor za posao.

JEZIV ZLOČIN KOD VRANJA: Odsekao glavu komšiji pa pobegao (INFO)

Niko od njegovih kolega sa fakulteta nije želeo javno da govori o njemu, samo su potvrdili da je Milan prosečan student i da se ne radi o nekome ko ređa sve same desetke i devetke. Takve studente čak biraju i za studente demonstratore među kojima nema Jevđića, preneo je Blic.

OSNIVAČ MENSE U SRBIJI UPOZORAVA: Deca će nam odrasti u frustrirane ljude, evo i gde GREŠITE!

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)