NEBOJŠA KRSTIĆ: Opozicionari se voze u svojim skupim džipovima i nude da Beograd postane NARODNA KUHINJA

marketing stručnjak

Foto: Youtube/Printscreen/Pink

Opozicija poteže tu socijalnu demagogiju, a onda ih novinari uhvate u džipovima, mercedesima, bmw-ima, da svi vide kako su sebi obezbedili lep život – kaže marketinški stručnjak

Marketinški stručnjak Nebojša Krstić izjavio je da je politika postala disciplina za koju se nekad opravdano, a nekada ne, misli da je aktivnost za ljude niskog morala, za one koji žele “hleba bez motike”.

– Politika treba da je ozbiljna aktivnost koja će ostvariti potrebe građana. Nove ljude je teško privući jer mnogi znaju da ulazak u politiku znači omalovažavanje i pljuvanje sa raznih strana, etiketiranje i zamenu normalnog života. Bežanje od politike smanjuje kvalitet ljudskog kadra koji cirkuliše na listama – rekao je Krstić za Pink.

Vučić je, kako ističe, prepoznao da su Srbiji potrebni novi ljudi koji će da pariraju stalnoj reciklaži istih političkih ličnosti iz prošlosti.

– Svi su oni sedeli zajedno, bili članovi jedne stranke, onda su se razišli, osnovali svoje stranke i sad su navodno svi novi. Optuživali su se za najgore moguće stvari, svađali se, a sad se plaše da se neće ujediniti i pregovaraju o koalicijama. Sva ova igranka svodi se smao na odnos između njih, a imala bi smisla kada bi se svela na njihov politički program, agendu.

DETALJI UŽASA U VIŠNJIČKOJ BANJI: Muškarac upucan u glavu pred svoja dva sina od PET i SEDAM godina (INFO)

-Njima to i nije tema, jer misle da građane program ne zanima – kaže Krstić, dodajući da građani nisu više “ni naivni ni blesavi”.

Kako je istakao, dobro bi bilo da na političku scenu dođu ozbiljni ljudi. Krstić smatra da se politika opozicije svodi na jedno – ponuditi građanima što više besplatnih stvari, da stranke deluju kao narodne kuhinje, kako bi ih privukli na izborima. Tako se dve ili tri utrkuju šta će besplatno da ponude. S druge strane, ovakvo ponašanje ponižava narod, jer “Srbiji ne treba narodna kuhinja, već ozbiljna vlast, koja će da popravi uslove života”.

– Opozicija poteže tu socijalnu demagogiju, a onda ih novinari uhvate u džipovima, mercedesima, bmw-ima, da svi vide kako su sebi obezbedili lep život – kaže marketinški stručnjak.

Govoreći o napadima na patrijarha Irineja, Krstić ističe da je izvređan na najgore načine, te da je Amfilohije načinjen junakom građanske Srbije koji pokušava da pobedi Vučića vređajući ga i ponižavajući ga.

PATRIJARH IRINEJ SPREČIO POBUNU VLADIKA OKUPLJENIH OKO MITROPOLITA AMFILOHIJA: Sukob je nastao zbog Vučića i Kosova!

Boško Obradović, kako ističe, promoviše nasilje, a ta vrsta histerije nešto je što opoziciju dovodi do svoje ogoljene suštine.

NOVE INFORMACIJE O TRANSFERU GODINE: Saopštenje TV Prva o voditeljskom paru

(Dnevne.rs/Izvor: Pink.rs)