NE SLUTI NA DOBRO? Milan Jevđić objavio MISTERIOZNI status na društvenoj mreži! (FOTO)

poruka

Foto: Printscreen

Milan Jevđić (24), student koji je ustalasao duhove i o kome priča čitava Srbija, ovog puta uznemirio je svoje pristalice na društvenoj mreži Instagram.

Ovaj student medicine je, podsećamo, najpre gostovao u TV emisiji kod Tanje Vojtehovski, gde je u dramatičnoj ispovesti poručio da maltene nema šta da jede.

Nisu prošla ni 24 sata, a njegova priča počela je da puca.

Najpre se javio izvesni Dobrica Pavlović, doktor koji živi u Švedskoj, koji je poručio da je godinama finansirao Jevđićevo studiranje i da Milanova materijalna situacija nije tako nezavidna, kakvom je pokušao da je predstavi, naprotiv.

MOJU ĆERKU SU KIDNAPOVALI JER JE VIDELA NEŠTO ŠTO NIJE SMELA: Očajni roditelji Barbare Vitez

U međuvremenu se i sam Jevđić oglašavao i davao kontradiktorne izjave, a svoje viđenje situacije ponudila je TV Prva, kao i autorka emisije Tanja Vojtehovski.

https://www.dnevne.rs/magazin/nevidjena-bahatost-u-beogradu-pauk-krenuo-da-dize-skupoceni-automobil-a-evo-sta-se-onda-desilo-foto-video

Na kraju se javila Srpkinja iz Bečeja Vesna Popov, koja tvrdi da je do pre par meseci i ona davala Milanu po 500 evra mesečno, nekoliko godina unazad.

Espreso je u toku jučerašnjeg dana dobio Milana Jevđića i tom prilikom rekao nam je da mu je muka od svega i da jedva čeka da se sve završi.

Međutom, u toku noći između četvrtka i petka objavio je vrlo misterioznu poruku na Instagramu, koja može da sluti na nešto vrlo loše.

On je na Instagram “storiju” okačio fotografiju s crnom pozadinom, preko koje je belim slovima ispisano: “Idi dok si mlad.”.

Foto: privatna arhiva

Šta ovo treba da znači, zna samo Milan.

Jevđić se nije više oglašavao, a u međuvremenu je i obrisao ovu poruku.

Nikoli Jokiću se svi sklanjali s puta, niko nije očekivao da može ovo da izvede: Uzeo je loptu pod svojim košem, A ONDA SE SILOVITO ZALETEO (VIDEO)

Šta mislite, šta je želeo da poruči?

(Dnevne.rs/Izvor: Espreso.rs)

3 Comments on "NE SLUTI NA DOBRO? Milan Jevđić objavio MISTERIOZNI status na društvenoj mreži! (FOTO)"

  1. Mozda ne treba na momka vrsiti toliki pritisak. Mislimo, jak je on. Ali vidimo koliko mladih se ubije. Jeste koristio druge ali zivot ga naucio. Nismo svi koji cemo da cutimo i trpimo. Ja najpre ne bih, nego bih trazila pomoc.

  2. On je bio rob. Zasto je ona slala po.500 e? Intimnije foto.sa njima,znam gospoda koja je imala.kcerku iz ovog braka.31 Godinu I zavela je djecaka. od.16 god.kasnije se udala za njegos,.rodila kcerku . U braku su poceli 26 god+ 5 zabavljanja
    On je bio inzinjer zaradio dosta novca, radeci na velikim gradilistima. Kupili stan u Budvi iBerlinu s obzirom da je ona polu jevrejski
    Podigla je svu ustedevinu sa racuna,nazivala he budalom itd. Kcerka talentovana stud. njemackog jezika, i muza.akad
    sa glasom selin Dimon, posla u saentolosku sektu.A.on je od straha napustio bojeci se da ga ne otruje

  3. A da li gospoda darodavci slučajno peru novac. Kako možete finansirati nekoga na nevidjeno bez ikavih obaveza njega prema “dobročiniteljima”. Mislim da se ovde radi o čistom pranju novca ili nešto iz svere sex-sa

Comments are closed.