NE IGRAJTE SE GROBOVIMA NAŠE BRAĆE: Pripadnici 63. padobranske brigade u Crnoj Gori osudili su slanje dva oficira CRNOGORSKE VOJSKE u NATO misiju na KiM

63.padobranska

Foto: Printscreen/instagram/youtube

Pripadnici 63. padobranske brigade u Crnoj Gori osudili su slanje dva oficira Vojske Crne Gore u NATO misiju na Kosovu i Metohiji.

„Osuđujemo još jedan u nizu izdajničkih poteza državolikog NATO provizorijuma, kojim upravljaju sluge Zapada. Reagujući na odluku da se dva oficira Vojske Crne Gore upute na Kosovo i Metohiju, pozivamo sve iole svjesne pripadnike te Vojske da ne brukaju svoje časne prethodnike i pretke koji su branili i čuvali obraz i svetinju crnogorskog oružja i uniforme!

Molimo i druga udruženja ratnika i vojnika da se oglase povodom ovog sramnog čina Vlade u Crnoj Gori.

Pozivamo i ta dva naša brata, ako istinske oficirske časti imaju da odbiju ovo izdajničko naređenje okupirane NATO državice“, ističe se u saopštenju Veterana 63. padobranske brigade u Crnoj Gori koje je potpisao predsjednik udruženja sveštenik Miajlo Backović.

“ČUPAO OBRVE, PUMPAO USTA”: Meštani veroučitelja smatrali ČUDAKOM, a voleli sveštenika DILERA

Ne igrajte se sa grobovima naše braće i svetinjom njihove žrtve

„Opominjemo odnarođenu vlast da se ne igraju sa grobovima naše braće i svetinjom njihove žrtve, Metohija do Bijelog Drima bila je i ostala crnogorska, vaše igre takozvanog ‘razgraničavanja’i drugi izdajnički potezi, na štetu teritorijalnog integriteta naše zemlje neće proći bez reakcije!“, kazao je Backović i istakao:

„Dati Čakor,kao što ste dali Prevlaku prema Hrvatskoj su u najmanju ruku katastrofalni strateški potezi nekog ko sebe naziva Vladom!?

UŠLA JE U GINISOVU KNJIGU REKORDA: Odbila je svetsku slavu zbog LJUBAVI PREMA SRBIJI

Nije to vaša ‘prćija’ pa da je poklanjate, svaki pedalj ove zemlje plaćen je krvlju naše braće, ne igrajte se!!!“

ZBOG NATO BOMBI 18.000 SRBA UMRLO OD RAKA?! Srpski onkolog došao do zastrašujućih brojki!

(Dnevne.rs/BalkansPress.com/Izvor: In4s.net)