NE ČEKA IH SVETLA BUDUĆNOST: Poznati astrolog predviđa RAZVOD poznatom estradnom paru do kraja godine!? (FOTO)

kraj

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Po astrološkim analizama, Severinu Kojić ne čeka svetla budućnost, tvrdi astrolog Ivica Marinović, i upozorava da će njen pad krenuti od ljubavnih problema i da idila sa Igorom Kojićem neće potrajati.

“Severina Vučković zbog ljubavi se podizala iz pepela kao nova i preporođena žena već nekoliko puta, ali krajem godine očekuje je ljubavni pad i počinju problemi i psihička maltretiranja. Ona se drži dalje od problematičnih tema i situacija radi duševnog mira, ali krajem novembra savladaće je strahovi od emocionalnog odbacivanja.”

[adsenseyu5]

Psihički će mnogo patiti, što će znati njeni najbliži, ali neće joj pomoći jer je neće shvatati previše ozbiljno. Neće ona to dugo trpeti i, po položaju zvezda, njen brak će biti veoma ugrožen polovinom sledeće godine pa nadalje

Kupiće novi dom i početkom godine završiti sudski proces koji vuče već duži period, ali ne u svoju korist. Ona sebi nameće pritisak da ostane na vrhu, ali isto tako izbegava lekcije života, zbog čega mora da ponavlja iste situacije svakih nekoliko godina.

SEANSA KOD ZORICE MARJANOVIĆ: Kad je Slavica iz Beograda (42) ušla unutra sledila joj se krv u žilama!

Ona mora da pazi da ne padne u tuđe ruke jer će je to dovesti do gubitka moći, gubitka snage, a potom i samouništenja.”

[adsenseyu1]

“Postoji mogućnost da zbog te osobe skroz napusti estradu i da joj najveća ambicija ostane neostvarena, a 2019. godina biće najteža po pitanju fizičkog zdravlja. Tada joj prete najveće opasnosti, od preloma kostiju, problema sa glavom i vilicom do saobraćajnih nesreća.”

LJUBAVNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2017: Jedan znak će ući u kratkotrajnu strastvenu romansu! (ASTRO)

MISTERIOZNA 11 MINUTA: Detalj zbog kojeg je podignuta optužnica protiv Zorana Marjanovića (INFO)

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor:Svet)

[adsenseyu2]