Naterao je Draganu da popije SONU KISELINU, a sada iz zatvora šalje JEZIVU PORUKU!

ubica

Foto: Printscreen/Youtube/Top News

Čedomir Đurić (72) iz zaječarskog sela Salaš, koji je pre pet godina oteo i u svom automobilu komšinicu Draganu Ćirić (19) primorao da popije sonu kiselinu, nakon čega je njeno telo bacio u reku, iz zatvora u Padinskoj skeli redovno šalje pisma devojčinoj majci Ljiljani (55) i očuhu Dragiši, uz najstrašnije optužbe koje se graniče sa zdravim razumom.

– Kada smo dobili prvo pismo, bili smo frapirani – priča nam Dragiša, pokazujući nam ubičina pisma. – U njemu Čedomir navodi kako mu je Dragana došla u san i rekla da se obrati njenim roditeljima i iznese punu istinu o svemu što se desilo.

U pismu, Đurić navodi da je sanjao Draganu kako bere jabuke sa njihovim sinom i optužuje majku Ljiljanu da se njena ćerka zapravo otrovala zbog nje, jer je bila protiv njihove ljubavi.

– U nastavku pisma Čedomir piše kako će za nekoliko godina, kada izađe iz zatvora, oživeti Draganu i tada će se dokazati da je nije ubio – ne može da veruje očuh devojčice. – On čak navodi da će nakon toga kada Dragana oživi o svemu snimiti film, koji će pokazati šta se zaista desilo.

VELIKO ČUDO U MANASTIRU GORNJAK: Voda iz izvora kraj svetinje kaplje samo jednom godišnje, na Đurđevdan, a veruje se da je lekovita (FOTO)

Čedomir u pismu kaže da Draganini roditelji njoj nisu dozvoljavali da bude sa njim, već su za nju hteli bolju priliku.

– Hteli ste da ćerku udate za lekara iz Niša – navodi u pismu Čedomir. – Međutim, ona je volela mene i zbog te ljubavi koju ste vi osporavali ona je digla ruku na sebe, a ja sam optužen za ubistvo.

Porodica pokojne Dragane tužila je Čedomira za naknadu štete, što je sud i uvažio i ubicu osudio da mesečno od penzije izdvaja 16.000 dinara.

– Ja ću vam, kada oživim Draganu, dokazati da je nisam ubio i tada ćete mi sve pare vratiti sa kamatom – navodi u pismu Čedomir.

JEZIVI DETALJI KRVAVOG ĐURĐEVDANA U KOVILJU! “Deca su vrištala, a on nije prestajao”

Čedomir Đurić je pismo slične sadržine poslao i advokatu, ali je slična pisma nastavio da šalje i roditeljima pokojne Dragane, ali su oni odbijali da ih prime, nakon čega su se vraćala pošiljaocu.

– Obraćali smo se policiji i nadležnom sudu molbom da zabrane Čedomiru da im se obraća, ali smo u odgovoru dobili da su oni u ovom slučaju nemoćni – kaže Draganin očuh. – Iskreno, strah me je šta sve Čedomir može da uradi, jer je očigledno reč o poremećenom čoveku, zbog čega, od kada sam počeo da dobijam pisma od njega, spavam sa sekirom pored kreveta.

(Dnevne.rs/Izvor: Novosti)