NASRNULI NA GRADONAČELNIKA SINIŠU MALOG ISPRED SKUPŠTINE: “U šoku sam zbog napada, da li će sledeći put povrediti moju decu?” (VIDEO) (FOTO)

sinisa

Foto: Tanjug/Tanja Valič

Njega su ispred Skupštine napale pristalice inicijative “Ne da(vi)mo Beograd”

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas da je u šoku zbog nasrtaja pristalica inicijative “Ne da(vi)mo Beograd” na njega, odbornike i policiju i izrazio zabrinutost za bezbednost svoje porodice.

Ovo nije prava slika Beograda, niti prava slika tih mladih ljudi. Ako me neko napadne kada ulazim u skupštinu grada, kada pokušava da me udari i povredi, da li to znači da će sledeći put da povredi moju decu, zato što ima drugačije mišljenje – upitao je Mali.

[adsenseyu1]

On je dodao da je pripadnike inicijative pozvao na razgovor, jer, kako je kazao, ulica nije mesto za to i istakao da “poštuje drugačije mišljenje i njihovu želju da mirnim demokratskim protestom izraze svoje mišljenje”.

Ovi ljudi se bore protiv Beograda na vodi. Njima se taj projekat ne dopada i mi prihvatamo to, ali taj projekat menja Beograd i Srbiju i mi se borimo za svako radno mesto – naglasio je Siniša Mali i dodao da će tako biti dok on bude vodio grad.

Foto: Tanjug/Tanja Valič

Kako je rekao, najviše čudi da “gospoda ima vremena da protestuje u radno vreme usred ponedeljka”.

[adsenseyu1]

Mali je danas došao u Skupštinu grada da bi razgovarao sa izvođačima radova “Beograda na vodi”, a u vezi sa jednom od tačaka današnje sednice gradskog parlamenta.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Tanjug)