“NAŠA LJUBAV JE JAČA OD KOMPLEKSA”: Delije se ne mire sa odlukom policije!

Zvezda

Foto: Printscreen/youtube

Navijačima Crvene zvezde, na njihovu veliku žalost, neće se ispuniti želja da u četvrtak korteom od Terazija ka Autokomandi, prodefiluju do “Marakane” kao uvertira spektakla koji se sprema tog dana: utakmica godine sa Kelnom.

Zvezdino biti ili ne biti – za proleće u Evropi, prvo posle 25 godina

Iz policije su rekli – stop za Delije!

Razlozi su bezbednosne prirode, pa je posle niza sastanaka na realciji klub-policija zaključeno da bi masa navijača predstavljala potencijalni problem jer se očekuje i dolazak velikog broja navijača nemačkog kluba. Sudar dve grupe nikako nije poželjan, sve to bi, procena je, dovelo do mogućih nereda i odluka je da se oni preduprede zabranom okupljanja navijača u centru.

[adsenseyu5]

U toku dana, povodom odluke policije, oglasili su se i navijači Zvezde saopštenjem koje prenosimo u celosti:

– Želimo da obavestimo svu zvezdašku javnost da se Delije neće skupljati na Terazijama u četvrtak – poruka je Delija, koje, ipak, najavljuju skup na drugoj lokaciji:

KOD NAS JE TO NEZAMISLIVO: Gastarbajter ispričao kako su dočekali njegovu ženu u Nemačkoj

– Nikakva odluka ne može da spreči grupu ako nešto stvarno želi da uradi, što smo mnogo puta do sada i pokazali, kako u Beogradu, tako i širom Evrope. Jedini razlog ovakve odluke je što ne želimo da tog dana bilo koji zvezdaš dođe u problem zato što hoće da prošeta svojim gradom.

De Niro IZJAVIO BRITANCIMA: Srbija je jedna od najmanjih država u Evropi, ali sa najvećim mukama od svih ostalih naroda (INFO)

-Želimo da svi stignu na stadion i budu na utakmici, odnosno da nam tog dana u prvom planu bude samo ono što čekamo godinama, a to je Zvezdino proleće. Naša ljubav je ipak jača od kompleksa, a Delije će se već negde skupiti.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu2]