‘NAŠ ZAKON TO DOZVOLJAVA’: Policija razmišlja da raspiše nagradu za trag koji bi doveo do ubice Jelene Marjanović! (INFO)

istraga

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanović, Marko Todorović, Teegraf

Policija danima razmišlja da raspiše novčanu nagradu za svakog ko ukaže na trag i činjenice koje bi mogle da pomognu da se najmisterioznije ubistvo u Srbiji razreši, i uhapsi ubica

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) razmatra opciju da ponudi nagradu onima koji mogu da pomognu u rasvetljavanju ubistva pevačice Jelene Marjanović (32), saznaje Telegraf.

[adsenseyu5]

Kako smo uspeli da saznamo od izvora iz istrage, policija danima razmišlja da raspiše novčanu nagradu za svakog ko ukaže na trag i činjenice koje bi mogle da pomognu da se najmisterioznije ubistvo u Srbiji razreši, i uhapsi ubica. Naš zakon to dozvoljava – kazao je izvor iz istrage.

Foto: Telegraf

Prema njegovim rečima, u tom slučaju bi MUP pozvao sve koji raspolažu korisnim saznanjima da se jave na određeni broj telefona, putem mejl adrese ili da lično dođu u policijsku stanicu, i informacije o ubistvu o kojem bruji cela Srbija podele sa nadležnim organima.

Foto: Telegraf

Istraga o ubistvu Jelene Marjanović traje tračno mesec dana. Ona je nestala u subotu, 2. aprila, oko 15 časova, tokom trčanja na nasipu u borčanskom naselju Crvenka. Njeno telo pronađeno je sutradan oko 13 časova u kanalu pored nasipa.

[adsenseyu1]

Obdukcija je pokazala da pevačica nije silovana a da je usmrćena sa nekoliko udaraca u glavu tupim predmetom, za kojim se, kao i za ubicom, još uvek traga.

Foto: Telegraf

Inače, nagrade za ovakve stvari retko se raspisuju u policiji a to je nešto za čim se poslednje poseže u rešavanju slučajeva.

(Telegraf.rs)