NAPADAČ I RANJENI RADNICI I DALJE U KRITIČNOM STANJU: Direktor Branko stradao od prvog Nebojšinog rafala

ubistvo

Foto: Tanjug/dimitrije Goli, Privatna arhiva

Jedan mrtav i troje ranjenih, epilog je drame koja se juče prepodne događala u firmi “Privredni savetnik za informacione tehnologije” u Ruzveltovoj 55, u neposrednoj blizini Novog groblja.

Mnogobrojni policajci su nekoliko sati obavljali uviđaj, ali i razgovarali sa zaposlenima u ovoj firmi koji su se zatekli u objektu u trenutku pucnjave, piše Blic.

Kako nezvanično saznajemo, ubijeni Branko K. je bio jedan od direktora i, po svemu sudeći je neki sukob sa njim uticao na ubicu da baš u njega ispali prvi rafal.

– Devojka koja radi u firmi i koja mi je ispričala šta se sve unutra dešavalo, rekla mi je da je ubijeni bio njihov direktor – rekao je Dragoljub Lučić, koji radi u jednom od susednih lokala.

Foto: Facebook/Branko Kanjevac

Po jednoj verziji ubica je dobio otkaz krajem prošle nedelje, po drugoj on je sam otišao nakon sukoba sa bivšim kolegama oko jednog projekta. Nešto posle 13 časova u zgradu je uvedena i uplakana žena, kako nezvanično saznajemo, majka tragično nastradalog Branka K. kojem je ubica Nebojša S. (30) pucao direktno u glavu.

Nepun sat kasnije, izneto je telo ubijenog, a policijske snage su polako počele da napuštaju mesto zločina.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

U Urgentnom centru, na odeljenju intenzivne nege su dve osobe, dok je treća takođe na intenzivnoj nezi, ali na ortopedskom prijemu, rečeno je Tanjugu iz Urgentnog centra. Stanje sva tri pacijenta je ozbiljno i teško. Nisu, međutim, mogli da preciziraju u kakvom stanju je napadač.

U TEŠKOM STANJU

Jedan od dvojice ranjenih radnika je preminuo od zadobijenih povreda u Urgentnom centru, dok se napadač i druge dve žrtve pucnjave i dalje nalaze u teškom stanju.

Jevđić UŽIVA PO EGZOTIČNIM DESTINACIJAMA! Stručnjaci: Moguće je da Milan dobro glumi žrtvu! (FOTO)

Kako je rečeno iz MUP-a, napadač je nakon pucnjave pobegao i pronađen je sa teškim telesnim povredama u svom stanu na Zvezdari u koji je policija stigla zbog prijave da je izbio požar.

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)