NAORUŽANI I SA FANTOMKAMA: Specijalci ROSU dugim cevima opkolili jezero i vezali Srbe, POSEBNE JEDINICE IZ CENTRALNE SRBIJE SPREMNE DA REAGUJU!

Rosu

Foto montaža: Dnevne.rs,Tanjug/Zoran Žestić

Specijalci ROSU zauzeli su danas veštačko jezero i hidrocentralu Gazivode, saznaje “Blic”.

Pripadnici ROSU ušli su u Centar za ekologiju i razvoj sporta, u neposrednoj blizini hidroelektrane. Kako saznajemo, akciju je izvelo 60 naoružanih specijalaca ROSU, koji su opkolili jezero i vezali naše ljude zaposlene u hidrocentrali.

SPECIJALNE I POSEBNE JEDINICE POLICIJE U STANJU NAJVIŠE PRIPRAVNOSTI: Oglasio se ministar policije, posle zauzimanja severa Kosova

Oni nose duge cevi, a jedan deo ima fantomke, prenosi Tanjug.

Stefanović: Jedinice policije u stanju najviše pripavnosti

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović naložio je direktoru policije da sve specijalne i posebne jedinice policije stavi u stanje najviše pripravnosti, saopštio je MUP.

“Povodom napada Albanaca na sever Kosova i Metohije i hapšenja Srba koji nisu počinili bilo kakvo krivično delo, naložio sam direktoru policije da sve specijalne i posebne jedinice policije stavi u stanje najviše pripravnosti”, ističe se u saopštenju.

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE SA LICA MESTA: 60 naoružanih specijalaca ROSU zauzeli veštačko jezero Gazivode (FOTO)

Ministarstvo unutrašnjih poslova će nastaviti da prati razvoj situacije i preduzeće sve mere koje država bude naložila, istakao je Stefanović.

(Dnevne.rs/Izvor: I.M.J., Tanjug)