NAJPOŽELJNIJI NEŽENJA U SRBIJI: Dragomir iz Guče nag do pojasa spašavao je ovce iz nabujale reke, sada ima poruku za sve dame

Guča

Foto: privatna arhiva

“Dame, ako nećete vi u Guču, bez brige, javite se i ja ću doći kod vas”, poručio je svim zainteresovanim damama mačo spasilac iz Guče, Dragomir Šuluburović (34) koji je pažnju javnosti i naklonost nežnijeg pola zadobio sapašavajući stado ovaca zaglavljeno u nabujaloj reci skinut do pasa.

Nakon svog herojskog podviga, Dragomir je ubrzo postao predmet interesovanja na društvenim mrežama, te je mišićavi, istetovirani heroj iz Guče postao glavna zvezda interneta.

Dodatnu pažnju žena, korisnica društvenih mreža privukla je i Dragomirova izjava da je neoženjen i da nema devojku, kao i da mu nije problem da se zbog ljubavi uputi u neki drugi grad i izmesti iz rodne Guče. Pozvao je tkao sve zainteresovane dame da mu se jave, što žene i čine ostavljajući svoje komentare ispod brojnih objava na društvenim mrežama.

Ovaj elektromonter je zahvaljujući svom izgledu i nesvakidašnjem podvigu za kratko vreme postao miljenik velikog broja žena koje se interesuju kako sa njim mogu stupiti u kontakt, dok sa druge strane muškarce interesuje kako mogu dobiti izvajano telo slično Dragomirovom.

VERNICI DANAS OBLEŽAVAJU VRLO VAŽAN PRAZNIK: Obavezno poželite TRI ŽELJE, potrebno je samo da to učinite u tačno određeno vreme

No, ovaj spasilac ima spreman odgovor za obe grupe zainteresovanih, te preporučuje muškarcima da primene njegove metode treniranja ukoliko žele da kao on budu omiljeni kod žena.

– Puno radim na svojoj kondiciji, ali to nisu vežbe u teretani i dizanje tegova, nego puko trčanje po šumi, planinarenje, testovi izdržljivosti. Tri puta nedeljno treniram – rekao je za “Blic” Dragomir.

Podsećamo, Dragomir je iz nabujale Bjelice sa svojim prijateljima spasio stado ovaca i pomogao brojnim meštanima da da spasu svoju imovinu.

OPADA VAM KOSA, TRNU RUKE ILI IMATE GRČEVE U STOMAKU: Evo koji vitamini nedostaju vašem organizmu i šta morate da jedete da to izlečite

Ovo nije prvi put da seksi spasilac pomaže u varednim situacijama, jer kako navodi, ne libi se da svojim sugrađanima pomogne i za vreme zime kada sneg napada, ako i za vreme drugih vremenskih nepogoda.

       

(Dnevne.rs/Izvor: Blic.rs)