NAJNOVIJI REZULTATI ISTRAGE: Utvrđen PRAVI motiv otmice devojčice!

dete
Policija u Francuskoj upala u stan otmičara i pronašla dete identično otetoj Maši P. (2) * Mišel Sebastijan (46), Sandrin Goren (40) i Kristel Eje (26) preko interneta su pronašli u Beogradu dete koje neverovatno liči na Kristelinu ćerku i odlučili su da je otmu * Hteli da Mašu izvedu iz zemlje na pravi pasoš njihovog deteta, odvedu u Francusku, urade DNK test i “dokažu” da otac Kristelinog deteta zapravo nije pravi, biološki otac, i da dete pripadne majci

Drama koja je juče potresla celu Srbiju polako počinje da dobija filmske okvire. Kidnapovanje dvogodišnje devojčice u Beogradu nikog nije ostavilo ravnodušnim, a kako Telegraf ekskluzivno saznaje razlozi otmice Maša P. (2) su takvi da se s pravom može reći da je u pitanju – holivudski scenario.Verovali ili ne,

Posle dva sata neizvesnosti i drame, otac deteta ponovo je zagrlio svoju dvogodišnju ćerku (VIDEO)

Maša je oteta kako bi je iskoristili za dobijanja starateljstva nad gotovo identičnim detetom koje živi u Francuskoj, a čija je majka jedna od otmičarki iz belog BMW-a.Samo zahvaljujući neverovatnoj akciji beogradske policije suludi plan otmičara je osujećen.

[adsenseyu4]

– Francuska policija upala je u stan u kojem žive i u njemu zatekla dete koje neverovatno liči na otetu Mašu, kaže sagovornik Telegrafa, koji je insistirao na anonimnosti, i dodaje:

– Reč je o ćerki jedne od otmičarki. Troje kidnapera koji su uhapšeni kod Šimanovaca sa otetom Mašom su iz iste porodice.  Mišel Sebastijan (46) i njegova supruga Sandrin Goren (40) su se u Srbiju uputili zajedno sa svojom ćerkom Kristel Eje (26) u direktnoj nameri da otmu devojčicu, koja neverovatno liči na Kristelino dete.

Foto: MUP Srbije

[adsenseyu1]

Foto: Printskrin / YouTube / TelegrafTV

– Naime Kristel Eje (26) u Francuskoj je u velikim porodičnim problemima. Muž je pokušao da u brakorazvodnoj parnici da joj oduzme dete i dobije isključivo starateljstvo. U želji da dokažu da on nije biološki otac porodica otmičara je skovala pakleni plan: preko interneta su pronašli devojčicu koja neverovatno liči na njihovu ćerku i unuku i odlučili su da je otmu, na pravi pasoš njihovog deteta izvedu iz zemlje, odvedu u Francusku, urade DNK test i na taj način “dokažu” da otac francuskog deteta zapravo nije pravi, biološki otac, te da na taj način on izgubi pravo na starateljstvo, a da dete pripadne majci.

Foto: Facebook/Prenković Damir

Na svu sreću, zahvaljujući neverovatnoj akciji srpske policije, taj plan im je osujećen, a istraga će dalje utvrditi šta su planirali da, nakon ove sulude akcije učine sa malom Mašom.

Uskoro se očekuje da srpska i Francuska policija daju i zvanično saopštenje o ovom slučaju.

(Telegraf.rs/ A. Jovanović)