NAJEŽIĆETE SE OD NJEGOVIH REČI: Ovako je Zoran Marjanović sa samo 10 godina pričao o PARANORMALNOM svetu (VIDEO)

ubistvo

Foto: Printscreen/Telegraf

Marjanović je te 1990. godine za “Treće oko” otkrio da još od sedme godine doživljava astralnu projekciju u snu.

Zoran Marjanović se trenutno nalazi u Centralnom zatvoru, gde će ostati narednih mesec dana, odnosno sve dok traje finalna istraga povodom ubistva njegove supruge Jelene Marjanović Krsmanović, kako ne bi mogao da utiče na svedoke.

[adsenseyu5]

Kratkotrajni boravak u rijalitiju “Zadruga” je podelio mišljenja o ovom kompozitoru, te su jedni nalazili dodatne razloge zbog kojih tvrde da je “umno poremećeni ubica”, dok drugi priznaju da su promenili stav koji su imali o njemu, te da više nisu uvereni u njegovu krivicu.

Ipak, da je Marjanović oduvek bio pomalo čudan, govori i snimak star 28 godina, na kom je Zoran tek 10-godišnjak, a u kom se ispovedao pred kamerama tada čuvenog časopisa namenjenog paranormalnim pojavama.

MILOMIR MARIĆ: “Više lica je UMEŠANIO U UBISTVO Jelene, tragove su krili na različite načine”

– Astralni svet je grad mrtvih, kako bi se reklo. U snu, kad zaspim, išao sam do prvog nivoa astrala – započeo je 10-godišnji Zoran priču, začuđujuće zrelim načinom izražavanja za dete osnovnoškolskog uzrasta.

– Ima četiri negativna nivoa i sedam pozitivnih. Možda ih ima i više, ali ja sam samo četiri prošao. Negativni su za ubice i za one koji ne rade pozitivno. Tamo sam video ljude koji i nisu baš ljudi. Tamo je crno-belo sve.

[adsenseyu1]

-To su napaćenici sve. Ima i nivo samoubica. Zavisi kako su se ubili, tako i izgledaju – nastavio je priču Marjanović, a zatim obrazložio da u pozitivnim nivoima žive astralna tela pozitivnih ljudi.

– Tamo sam video dvorac, travu i šume. Sve je normalno, samo što sve što se tamo nalazi ima svoj sjaj – poručio je Zoran i otkrio da nije razgovarao ni sa kim u astralu, ali da je jedna osoba bila njegov vodič.

10-godišnji Zoran Marjanović je tvrdio da u astralni svet stiže tako što se odvoji od svog tela i kroz oblake stiže u druge svetove, kao i da sa tim svetovima i ljudima ima kontakt i u normalnom stanju.

PEVAČICA OTETA U PODNE, TELO BAČENO U KANAL U 3 UJUTRU! POSLEDNJA SAZNANJA: Zoran šokiran prevarom, a biznismen nije želeo da se sazna za vezu?! (INFO)

(Dnevne.rs/Blic.rs/Izvor:Pulsonline)

[adsenseyu4]