MRAČNA TAJNA ZORANA MARJANOVIĆA: Na dan Jelenine sahrane išao da se vidi sa ljubavnicom!?

marjanovic

Foto: Telegraf, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Zoran Marjanović bio je u vezi sa Zoricom Mitrović, i to dok mu je supruga Jelena bila živa. Pred novinarkom Kurira razgovarao je sa Zoricom i ugovorio sastanak iako mu je žena sahranjena nekoliko sati ranije

BEOGRAD – Zoran Marjanović imao je ljubavnicu, i to dok je njegova supruga Jelena Marjanović Krsmanović (33) bila živa, ekskluzivno otkriva Kurir.

U pitanju je Zorica Zoka Mitrović, koja je nedavno za naš list potvrdila da su njih dvoje u vezi, ali da su se upoznali i počeli da se zabavljaju tek nakon Jeleninog ubistva.

[adsenseyu5]

Međutim, Kurir je došao do dokaza da su se Zoran i Zorica poznavali i pre zločina. Ovo otkriće donosi novi pravac u istragu ubistva pevačice iz Borče. Činjenica da je Zoran uveliko bio s drugom ženom može da ukaže i na motiv brutalne likvidacije. Zoran, koji je uhapšen 15. septembra zbog ubistva supruge, sve vreme je tvrdio da mu je Jelena bila jedina i da su imali srećan brak.

Zokin poziv

Novinarka Kurira je nakon Jelenine sahrane, 7. aprila 2016. u večernjim satima, radila intervju sa Zoranom Marjanovićem u njegovom studiju u kući u Borči. Sve vreme je taj razgovor sniman. U jednom trenutku Marjanoviću je zazvonio telefon, a na liniji je, kako se kasnije ispostavilo, bila Zorica Mitrović

“MAJKA ME SE ODREKLA I IZBACILA IZ KUĆE”: Sin Snežane Đurišić otkrio kada je sve počelo i u kakvim je odnosima sa pevačicom (FOTO)

– E, Zoko – rekao je Zoran kad se javio na telefon.

– Šta radiš? – upitala je Zorica.

– Evo ovde u studiju s novinarkom Kurira, koja je s nama bila od početka, zato i hoću sve ekskluzivno da joj ispričam. Šta ti radiš? Jesi mi dobro? – upitao je on zabrinuto.

– Super! Kad dolaziš? – interesovala se Zorica.

– Evo sad ću, čim ovo završim, dolazim kod vas, ajde, ajde, ljubim te, ajde – rekao je tada Marjanović i prekinuo vezu.

[adsenseyu1]

U tom trenutku ovaj razgovor nije delovao sumnjivo, jer je Zoran tokom dana primao mnogo poziva. Međutim, posle hapšenja Marjanovića i otkrića da je Zorica Mitrović njegova nova devojka, novinarka Kurira je preslušavanjem snimka intervjua došla do šokantnog otkrića.

Interesantno je da se Zoran uznemirio kad mu je naša novinarka postavila pitanje da li može da bude s drugom ženom.

Jeca i ja kao blizanci

– Ne nikako. Nema šanse, ja s ovom slikom spavam, ja nju ovde volim i osećam, dva dana je ona ovde sa mnom. Ne, ne, to je nezamislivo. Ja mogu da se posvetim deci, ćerki i to je to. Ne, ne Jelena je bila jedina. Ni sa jednom nikad neću biti, ne zanima me – pravdao se Zoran.

ubistvo

Foto: privatna arhiva

Potom je detaljno objasnio kakva je bila njihova ljubav.

– Mi smo bili toliko vezani da vi to ne možete da verujete. Evo, pa reći ću vam. I kad smo spavali, bočno ovako, ja nju zagrlim i kad se okrenem na drugu stranu, ona oseti da sam se okrenuo i odmah se u snu okreće za mnom. Bili smo kao sijamski blizanci – govorio je tada Zoran.

ODREKLA SE SINA I IZBACILA GA IZ KUĆE: Evo kako je pevačica ODREAGOVALA na pitanje o porodičnom skandalu!

ZORICA NIJE NEGIRALA

Pozvali smo i Zoricu Mitrović, koja nije odgovarala na naše pozive. Potom smo joj poslali poruku s konkretnim pitanjem zašto nas je slagala da je Zorana upoznala tek nakon Jeleninog ubistva. Ona nije želela da detaljiše, nego je kratko poručila.

– Nemam komentar – bilo je sve što je Mitrovićeva napisala u poruci

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor: Ljiljana Stanišić,Kurir.rs)

[adsenseyu2]