MOTIV UBISTVA: Bili su najbolji prijatelji, namamio ga je u svoju radnju i oduzeo mu život!? (INFO)

ubistvo

Foto: Privatna arhiva

Nikola Ostojić, pekar, koji je nestao u petak popodne 3. novembra pronađen mrtav. Policija je privela njegovog prijatelja F.G (31) osumnjičenog za ubistvo

Nikola Ostojić, vlasnik pekare u Beogradu, koji je nestao u petak popodne 3. novembra, pronađen je mrtav. Policija u Beogradu uhapsila je F.G. (31) osumnjičenog da je ubio Ostojića i odredila mu zadržavanje od 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u prestonici, saopšteno je iz MUP-a.

[adsenseyu5]

Motiv koristoljublje?

Prema nezvaničnim saznanjima Ostojić je došao kod vlasnika staklorezačke radnje “Gavranović” koji mu je bio i prijatelj. Ostojić je kod sebe imao 20.000 evra, a novac je hteo da uloži u kupovinu lokala. Pretpostavlja se da je motiv ubistva upravo taj novac, s obrzirom na to da je osumnjičeni bio u dugovima.

Telo nesrećnog pekara pronađeno je u staklorezačkoj radnji.

KOMŠIJE O UBISTVU VLASNIKA PEKARE: Kako je planirao da ga iznese, đubre jedno, a da ga ne vidimo!

Inače, juče se pojavila nepotvrđena informacija da je njegov mobilni telefon lociran u blizini borčanskog nasipa. To, međutim, nije mogao da potvrdi njegov poznanik, jedan od ljudi koji su podelili apel putem društvenih mreža.

JOŠ NOVCA ZA PENZIONERE, NAKON POMOĆI OD 5.000 DINARA: Evo kada stiže nova uplata (INFO)

– Nikola mi je poznanik. On je dobar otac i muž. U Resavskoj drži pekaru. Porodičan i ozbiljan čovek. Nikakve kontroverze o njemu ne postoje. On je vredan, radan čovek – rekao je Ostojićev poznanik.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor:Novosti)

[adsenseyu2]