MONSTRUOZNO MUČENJE U BEOGRADU: Četiri devojke OTELE tinejdžerku (17), zatvorile je u napuštenu kuću gde kreće pakleno iživljavanje (INFO)

auto

Foto ilustracija: Telegraf

Srednjoškolka (17) oteta je u sredu u centru Beograda i to od strane četiri devojke koje su je ubacile u automobil, odvezle u napušteni objekat, gde je usledilo višečasovno iživljavanje nad nesrećnom tinejdžerkom.

Maloletnu Beograđanku otmičarke su brutalno tukle, ošišale na ćelavo, potapale glavu u kantu sa vodom, a nakon gotovo osam sati torture i zverskog mučenja, ponovo su je ubacile u auto i u blizini njene kuće je izbacili na ulicu i pobegle u nepoznatom pravcu.

Izranjavana devojka je u teškom stanju primljena na Dečju kliniku u Tiršovoj, sa brojnim povredama po telu i glavi.

[adsenseyu5]

– Maloletnica je lekarima i inspektorima ispričala da je u sredu oko podneva krenula u školu i dok je išla ka stanici, s leđa joj je prišla devojka koja joj je stavila maramicu sa opijatom preko usta i tada se onesvestila. Kada je došla sebi, bila je već na zadnjem sedištu, u kolima sa još četiri devojke- deo je priče koju je oštećena ispričala lekarima.

– Kada su me unele u kuću, rekle su “E, kad smo te našminkale, sad je došlo vreme da te ošišamo”. Jedna od devojaka je to i uradila dok sam bila ošamućena- rekla je nesrećna devojčica.

Molila je ona svoje mučiteljke da je puste, ali one je nisu slušale i iznova su smišljale kako da joj naude.

“BALKANSKI NOSTRADAMUS”: Šta je BABA VANGA prorekla za 2018. godinu?

– Na kraju su joj potopile glavu u kofu sa vodom, a izvukle su je tek kada je počela da se davi. Držale su je tako u nesvesti dok nije pao mrak, nakon čega su je istim automobilom dovezle do kuće, gde su je izbacile- objašnjava neimenovani izvor.

Ona je u pratnji roditelja primljena u bolnicu u Tiršovoj, gde su joj konstatovane povrede ramena, glave i posekotine usne i zadržana je na bolničkom lečenju.

SAMA JE KRIVA ZA SVOJU SMRT: Skandalozni komentari na račun brutalno ubijene majke dvoje dece

Iz policije kažu da za sada imaju samo izjavu devojke, kao i potvrdu njenih roditelja da je ona primljena u bolnicu, a o tome šta se detaljno dešavalo tog dana, saznaće se nakon istrage koja je pokrenuta.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/SrbijaDanas.com//izvor: Alo)

[adsenseyu2]