MONSTRUM IZ RAKOVICE I MARJANOVIĆ DELE ISTU ĆELIJU: Razgovaraju međusobno, a jedna stvar je Zoranu čudna!

Rakovica

Foto: Telegraf, Srpski telegraf

Zoran Marjanović, osumnjičeni za umešanost u ubistvo supruge Jelene Marjanović, deli zatvorskućeliju sa Markom Nikolićem koji je ubio bivšu suprugu Maju Đorđević i njihovog sina Mihaila isped Centra za socijalni rad u Rakovici. Sa njima u ćeliji su čovek optužen za nasilje u porodici i jedan koji se tereti za posedovanje oružja.

Marjanović sa svojim cimerima u Centralnim zatvoru komunicira i ponaša se primereno, saznaje “Alo”.

KAFANSKA TUČA: Mirno je sedeo i pio, a kada je uletelo 20 huligana sve je EKSPLODIRALO – a on je onda.. (VIDEO)

– Zoran se u ćeliji ponaša pristojno i priča sa ostalim osumnjičenima. Tvrdi da je nevin i da će uskoro izaći jer ne postoje dokazi protiv njega. Međutim, osim površnog razgovora, niko od njih ne komentariše dela koja im se stavljaju na teret. Sam Zoran slobodno vreme provodi s advokatima koji ga posećuju, a ispunjava i svoje dužnosti. Jednostavno, svako od njih ima neku obavezu u vezi sa higijenom u sobi. Miran je, ne propušta nijedan obrok i ne pravi probleme, niti ima posebne zahteve. Čudno je samo da kao vernik juče nije tražio dozvolu da ode do kapele – objašnjava sagovornik “Alo-a”.

[adsenseyu5]

Nikolić i Marjanović su toliko mirni da niko ne primećuje da su tu.

– Oni na dobacivanje ostalih zatvorenika ne reaguju. Samo se sklone i prave se da ih ne primećuju – objašnjava izvor blizak slučaju i kaže da ne žele nikakav kontakt sa onima koji im priđu da se upoznaju.

– Što se tiče Marjanovića, kada neko od stanara zatvora pokuša da uspostavi kontakt s njim, ne želi da priča. Kada je u pitanju Nikolić, kod njega je situacija malo drugačija. Nikolić ni sa kim do skoro nije komunicirao, samo je jeo, spavao i išao na razgovor s advokatom. On čak nije komunicirao ni sa ostalim cimerima. Ponašao se kao da je sa neke druge planete i kao da nije u zatvoru – objašnjava sagovornik.

RAZDOR U U DOMU PORODICE ŽIVOJINOVIĆ: Lepa Brena IZBACILA iz kuće Aleksandru Prijović!

Tako je, kaže, bilo sve do dolaska Zorana Marjanovića.

– Prvih dan-dva je i Zorana ignorisao, ali malo-pomalo počeo je s njim da komunicira. Opšti utisak je da je Nikolić stekao poverenje u Marjanovića te je zato oslučio da s njim razmeni pokoju rečenicu. Do sada ni jedan, ni drugi nisu pričali o zločinima koji im se stavljaju na teret.

MONSTRUOZNO UBISTVO: Manekenka Jana pronađena mrtva pored svoje bebe sa iščupanim DELOVIMA tela i SKINUTIM SKALPOM!

Inače, prema detaljima iz istrage, srpski i nemački forenzičari angažovani na ovom slučaju sumnjaju da je Zoran posle zločina presvlačio mrtvu suprugu. U prilog tome, osim nađenog DNK-a ide i to što je Jelena na leđima imala krvav trag, koji je nastao dok joj je presvlačena garedoba.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor:telegraf.rs)

[adsenseyu2]