MOLIM VAS, ZADRŽITE ŽIVOTINJU: Sergej Trifunović objavio status NA ALBANSKOM povodom HAPŠENJA Marka Đurića?!

Đurić

Foto: Fonet

Goruća vest danas u zemlji je hapšenje direktora Kancelarije za KiM Marka Đurića, on je uhapšen u sali Mitrovačkog dvora a nakon toga pojavilo se i snimak njegovog hapšenja koji nimalo ne izgleda prijatno.

Naime na snimku se može videti kako ga naoružani do zuba pripadnici kosovske policije pakuju u maricu kao da se radi o kriminalcu, a ne predstavniku vrha vlasti Srbije.

Tim povodom oglasio se glumac Sergej Trifunović i objavio je status na Tviteru, i to na albanskom jeziku!


U bukvalnom prevodu ovaj njegov tvit glasi:

– Možete li, molim vas, da zadržite životinju?

Postoji šansa da je Trifunović, u svom provokativnom stilu, hteo da Đurića uporedi sa životinjom i obrati se vlasti u Prištini da ga zadrže.

Mnogi su komentarisali ovaj Trifunovićev tvit, a neki od komentara su takođe na albanskom jeziku.

U jednom od njih je poručeno da bi Đurić trebalo da ostane u Prištini:


Ipak nismo sigurni na šta je Trifunović stvarno mislio, ali pošto je već poznat po tome da komentariše aktuelna društvena i politička dešavanja mi smo zaključili ovo.

ALEKSANDAR VUČIĆ I VLADIMIR PUTIN TRENUTNO NA DIREKTONOJ TELEFONSKOJ LINIJI (INFO)

A šta vi mislite?

(Dnevne.rs/Izvor: Espreso.rs)

 

7 Comments on "MOLIM VAS, ZADRŽITE ŽIVOTINJU: Sergej Trifunović objavio status NA ALBANSKOM povodom HAPŠENJA Marka Đurića?!"

  1. Bravo Sergeju, zivotinju treba drzati na Siptarskom lancu. Nije on za Srbiju, kurvin sin izdajnicki. A plakao je na sahrani Olivera Ivanovica, licemer i mizerija od coveka.

  2. Dzukela je i Sergej i vi ostali koji pljujete po Srbima. Stoke prodane !!! Da izvine marva i životinje što ih uporedjujem sa mizerijama i olosima

  3. Bravo Sergej

  4. jebem te u usta

  5. Jebem ti mrtvu mamu Segeje

  6. Neznam o čemu se ovde radi u vezi sa tim glumcem, kao da ima neku “kokoško” (ili vranu) u glavi?

  7. Svetlana Maricic Ne, Milane, greska u startu! Tacno se zna ko su krivci za ovu situaciju: Tadic, Borko, Dacic, Vucic, Djuric.. tacno se zna ko je kriv! A narod glup i neprosvecen, pa veruje u Vuciceve filmove, i Spilberg bi mu pozavideo! Sad se pere od izdaje !!!

    Meki Ekim – Svetlana Maricic Tako je Svetlana… samo ovi nasi neandrtalci nista ne shvataju. Tek kad im dodje pod grlo, tada ce promeniti misljenje i politiku. A dotle…. dotle ce gledati Parove, Zadrugu i podrzavati Vuciceve LGBT clanove za povecanje nataliteta u Srbiji. Sto se veleizdaje tice, tu je stvar vec skoro gotova…. sem ako se Srbi ne opamete, dograbe usrane motke i proteraju Siptare, NATO, Anerikance i EU iz Srbije. Naravno, Ruska pomoc nam je neophodna da to odradimo.

Comments are closed.