MOGUĆI MOTIV UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ: Pevačica se požalila prijateljici da želi da napusti Zorana (INFO)

marjanovic

Foto: Telegraf

BEOGRAD – U javnosti se pojavio izvor koji navodi šta je moglo da bude potencijalni motiv zločina, a to je ljubomora, posesivnost i opterećenost osumnjičenog.

Maltene iz sata u sat cure i pojavljuju se neki novi detalji i momenti u vezi sa ubistvom pevačice Jelene Marjanović pre godinu i po dana, za koje je nedavno osumnjičen i uhapšen njen bivši suprug Zoran Marjanović

– Mesec dana pre ubistva, Jelena se na jednom nastupu posvađala sa mužem i nakon svirke nije otišla u dom Marjanovića, već kod svoje majke. Sutradan se prijateljici požalila da želi da ga ostavi, da ne može više da izdrži – prenose beogradski mediji reči neimenovanog izvora.

[adsenseyu5]

Kako navodi, pevačica je vremenom navukla bes čitave porodice na sebe.

– Još pre nego što je rešila da ih napusti sa Janom, ona je htela da se odvoje od svekra i svekrve, ali je Zoran to godinama odlagao. Zoranovi roditelji su bili ogorčeni na Jelenu zbog svega, a kada su čuli da želi da sa sobom povede Janu, pevačici se život pretvorio u košmar. Nažalost, pre nego što je uspela da se izbavi i nađe svoj mir, pronađena je mrtva u kanalu – kaže izvor.

Kako su ispričale Jelenine prijateljice, Zoran je bio gazda kako u poslu, tako i u vezi. Mešao se u sve i morao je za sve da se pita.

KAFANSKA TUČA: Mirno je sedeo i pio, a kada je uletelo 20 huligana sve je EKSPLODIRALO – a on je onda.. (VIDEO)

– U početku je bilo sve u redu, ali je onda Zoranova prava ličnost počela da izbija na površinu. Jelena je sve uložila u posao, ali on to nije mogao da podnese. Mislio je da je gazda i da sve treba da bude pod njegovom kontrolom. Pravio je ljubomorne scene, histerisao, nije joj pružio nimalo prostora za dokazivanje.

Kako navodi, u početku je bes i ljubomoru krio pred ostalima, ali vremenom nije obraćao pažnju ni na koga.

– Nije mogao da izdrži da ona uspe u bilo čemu. Izmišljao je sve i svašta, pitao ju je za sve njene prijatelje i poznanike, čak i za one koje je i sam poznavao, a s kojima je Jelena odrasla i išla u školu – završava izvor.

[adsenseyu1]

Roditelji Zorana Marjanovića Vladimir i Zorica branili su svojoj snaji da unuku Janu vodi kod svoje bolesne majke.

– Kada je Jelena htela da povede devojčicu kod svoje majke, oni su joj rekli kako to nije dobro za Janu, da je bolje da ostane sa njima, a da će baku videti kada se skroz oporavi.

RAZDOR U U DOMU PORODICE ŽIVOJINOVIĆ: Lepa Brena IZBACILA iz kuće Aleksandru Prijović!

– Neposredno pred jedan nastup Zoran i Jelena su se žestoko posvađali. U jednom trenutku je počeo da viče: “Smiri se, prebiću te!” Jelena ga je smirivala i nešto mu objašnjavala. Ono što je bilo još čudnije, Marjanović nije hteo da sedne za sto koji je bio rezervisan za njih ni kada je nastup počeo, već se smestio u jedan mali ugao iza bine da bi navodno podešavao ozvučenje. U stvari, ni tada nije hteo da se odvoji od Jelene – kazao je izvor.

MONSTRUOZNO UBISTVO: Manekenka Jana pronađena mrtva pored svoje bebe sa iščupanim DELOVIMA tela i SKINUTIM SKALPOM!

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor:Espreso)

[adsenseyu4]