MISTERIOZNA 11 MINUTA: Detalj zbog kojeg je podignuta optužnica protiv Zorana Marjanovića (INFO)

zatvor

Foto: Telegraf.rs/Pixabay

Zoran Marjanović se 2. aprila 2016. godine u periodu od 16.49 do 17.30 odvojio od ćerke Jane, i brutalno ubio suprugu Jelenu. Odsutan je bio desetak minuta, koliko mu je trebalo da počini zločin. Potom se vratio do deteta i prijavio nestanak žene, odnosno pozvao prijatelje i rodbinu, navodno je tražio i prijavio njen nestanak, pišu Novosti.

Ovo je suština naredbe za sprovođenje istrage koja se u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu vodi protiv Zorana Marjanovića, osumnjičenog da je sa devet udaraca tupim predmetom ubio suprugu. Mlada žena usmrćena je u kanalu, a u nalazu veštaka se navodi i da je prvi udarac dobila u nogu, da je pala, a da je zatim vučena desetak metara do vode gde je i usmrćena.

[adsenseyu5]

Kako Novosti saznaju, Zoran Marjanovićje u odbrani naveo da su ga tokom šetnje sa ćerkom Janom po nasipu i dok je Jelena trčala, mimoišli jedan biciklista i čovek sa štapom.

– Zoran pominje i četvoricu karatista iz lokalnog kluba, koji su ih zaobišli kolima na nasipu – navodi sagovornik.

To sve sada treba ispitati iznova. Jer njihovih izjava nema u spisima tužilaštva. Sporne su i izjave dosadašnjih svedoka. Čeka se nalaz veštačenja baznih stanica od tog dana. Toga još nema u spisima tužilaštva. On treba da locira tačno mesto sa kog je Zoran zvao rodbinu i prijatelje, ali i gde su u tom trenutku bili Marjanovići.

ZASTRAŠUJUĆE PROGNOZE: Američki analitičar UPOZORAVA, opasan preokret na Balkanu – uskoro NOVI SUKOBI!? (INFO)

Zoran je nestanak Jelene prvo prijavio policajcu Borisu Puciću iz Borče, koji je nedavno svedočio u tušilaštvu. Pucić, inače prijatelj bračnog para Marjanović, poslao je Zoranu u poruci telefone PS Beograd, kako bi prijavio nestanak. Zatim je svojim vozilom došao do nasipa kako bi pretraživao teren.

Pucić je naveo da su se zaustavljali svakih 100 do 200 metara i silazili u kanal sa dunavske strane kako bi tražili Jelenu.

– Nikome nije padalo na pamet da traži Jelenu tamo gde je nađena sutradan, jer kako je objasnio, sve je sa te strane bilo čisto i vidljivo – kaže sagovornik.

[adsenseyu1]

Ipak, s obzirom na to da je okolo močvara sumnjalo se da je Jelena tu negde.

Nastavak istrage protiv Zorana Marjanovića zakazan je za ponedeljak kada će biti saslušani novi svedoci.

– Diže se velika prašina oko tih svedočenja, a tu je vrlo malo konkretnih podataka – ističe sagovornik.

OBIČAJI PORODICE PREMINULOG: Kako crkva kaže, evo koliko treba da se nosi crnina u žalosti! (INFO)

Recimo, kada je Teodora Krsmanović ispitivana, ona je jasno rekla da se poslednja dva meseca pred Jeleninu smrt sa njom nije čula ni videla, jer su se posvađale.

DNK I OTISAK

Zoranu Marjanoviću je na teret stavljeno teško ubistvo, ali ukoliko se pojave novi dokazi, može da dođe i do prekvalifikacije dela. Posebno je sporan otisak stopala sa druge strane kanala, na kome je bilo Jelenine krvi.

“DA SKUPIMO 100 EVRA ZA CARINIKE” Ponovo zaživela praksa davanja mita, evo kome zapravo idu pare!

Do danas se ne zna kome pripada trag te obuće. Nepoznanica je i muški DNK na donjem delu Jelenine trenerke i na domalom prstu, sa kog je skinuta njena venčana burma.

Četvorica karatista, koje Zoran tvrdi da je video 2. aprila, biće saslušani.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs/Novosti)

[adsenseyu2]

1 Comment on "MISTERIOZNA 11 MINUTA: Detalj zbog kojeg je podignuta optužnica protiv Zorana Marjanovića (INFO)"

  1. bando jedna, ako ovaj tajkun poživi sto god. sto god. ima da nareuje i plaća ove idiotluke

Comments are closed.