MISTERIJA PORODICE RATKA MLADIĆA: Smrt njegove ćerke zauvek mu je promenila život!

general

Foto: Printscreen/instagram

Porodičnu istoriju Ratka Mladića obeležila je mračna tajna i nikada razjašnjena smrt njegove ćerke koja je bila najveći životni udarac.

Ana Mladić ubila se u Beogradu 1994.

Imala je samo 23 godine. Bila je očeva ljubimica. Privlačna, mlada djevojka. Među najboljim studentima svoje generacije na Medicinskom fakultetu.

Prema službenoj verziji, Ana Mladić izvršila je samoubistvo očevim pištoljem u porodičnoj kući u kojoj su u to vreme bili i njen brat Darko i majka Bosiljka.

[adsenseyu5]

U javnosti se dugo spekulisalo o motivima zbog kojih se apsolventkinja medicine odlučila na taj čin.

Pisalo se kako je Ana Mladić bila pod strašnim pritiskom zbog tvrdnji da joj je otac, za kojeg je bila jako vezana, monstruozni ubica. Jer, Ana je odlazila s njim na front, gledala ga je s vojnicima, bila je jako ponosna na njega.

No, nagađalo se i da je razlog samoubistva bila smrt njenog dečka Dragana Stojkovića, mladića iz Niša koji je poginuo na ratištu, na srpskoj strani.

MILOMIR MARIĆ ostao ZATEČEN: Evo šta mu je voditelj REKAO U SRED EMISIJE (VIDEO)

Ratko Mladić navodno nije odobravao njihovu vezu te je, kako bi se rešio potencijalnog zeta, navodno mladića preko svojih veza poslao na front u BiH.

Pričalo se da se Ratku Mladiću nije sviđao jer “nije bio pravi vojnik, disciplinovan”, te je zato odlučio da ga udalji od Ane. Prema jednoj teoriji, koja naravno, nije potvrđena, Ana je, kada shvatila ko stoji iza smrti njenog dečka, odlučila da se ubije.

[adsenseyu1]

Uzela je očev omiljeni pištolj Zastava, a mogla je bilo koji drugi, jer kuća im je bila puna oružja, ali ona je uzela baš onaj za koji je Mladić rekao da će pucati iz njega samo kad ona rodi, kad se nastavi njegova porodična loza.

Ali, postoji i druga teorija da je Mladićeva ćerka likvidirana te da iza njenog ubistva stoji kriminalni beogradski milje. Istraga o smrti navodno nikada nije završena, jer Mladić to nije dozvolio.

Siledžije su ga maltretirale u školi, zvali su ga DEČAK ZEC. Nakon 5 godina sve se preokrenulo, on se TOTALNO PROMENIO! (VIDEO)

Ratko Mladić oduvek je tvrdio da njegova ćerka nije izvršila samoubistvo već da je poginula “od srpske ruke”.

Gubitak ćerke Mladić je teško podneo, a kako tvrdi izvor blizak njegovoj porodici, Anu su pree sahrane obukli tehničari, ali je otac insistirao da on poslednji put našminka ćerku.

NASER ORIĆ NAKON PRESUDE RATKU MLADIĆU: “On srpskim majkama nikada nije imao petlju da kaže da ih je lično odvodio u smrt”

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor:Index.hr)

[adsenseyu2]