MISLI DA JE KOMPETENTNA?! Evropa odlepila za NAŠOM NEVENOM, jedino JK vređa!

Karleuša

Foto: Printscreen

Karleuša je na svom Instagram nalogu objavila status i zapitala se dokle ćemo slati “prosečne izvođače” i pesme na ovo takmičenje

Iako je Nevena Božović sinoć uspela da se plasira u finale Evrovizije i oduševi kako svojim glasom, tako i stasom i kompletnom pojavom publiku širom Evrope, Jelena Karleuša smatra da u subotu nemamo velikih šansi.

Ona je na svom Instagram nalogu objavila status i zapitala se dokle ćemo slati “prosečne izvođače” i pesme na ovo takmičenje i zbog čega nismo izvukli nikakve pouke iz pobede Marije Šerifović.

Bez imalo blama, Karleuša je na svom instagramu napisala ovo:

foto: Printscreen

Da rezimiramo dakle – pevačica Jelena Karleuša, sa kojom su se svojevremeno sprdali, a po internetu kačili snimak njenog pevanja iz studija, kako bez filtera zvuči kao da je progutala svraku u najmanju ruku, oseća da je kompetentna da zapravo komentariše nečije pevanje i priča o proseku.

Ovog puta ona je odlučila da je sasvim prigodno da komentariše pevanje i nastup devojke koja je glasovima publike cele Evrope, a ne samo Srbije izabrana da ide u finale Evrovizije.

UVREDE I PSOVKE ZBOG PREDSTAVNICE SRBIJE: Evo šta je Nevena Božović doživela nakon prolaska u finale Evrovizije

Jelena Karleuša, odlučila je da priča o osrednjosti Nevene Božović? Hmmm… zavisi doduše na šta se to tačno odnosi. Možda je Nevena zaista osrednja, ili nikakva kad je reč o nekim stvarima koje JK tako dobro radi, a imaju veze sa skandalima, u kojima je malo malo glavni akter. Poslednji njen skandal je ruku na srce obišao ceo svet, a prenosili su i strani mediji. Pisalo se o tome naširoko.

Tu joj zaista nema ravne. Nevena Božović tu sigurno ne bi mogla da joj stane na crtu, a sigurno je da ne bi ni pokušavala. S druge strane, bilo bi zanimljivo videti koliko bi glasova publike Karleuša dobila, kada bi ona bila ta o čijem bi pevanju trebalo da odluči Evropa.

       

(Dnevne.rs/izvor: espreso.rs)