MILOMIR MARIĆ: “Više lica je UMEŠANIO U UBISTVO Jelene, tragove su krili na različite načine”

Jeca

Foto: Printscreen/ Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic/Medija Centar Beograd

– Priča o tome kako je ona tuda trčala, pa ju je neki slučajni prolaznik ubio od početka je prazna i potpuno neuverljiva – izjavio je Marić

Pre tri nedelje Milomir Marić je izjavio da će Zoran Marjanović biti uhapšen ako uđe u “Zadrugu”, a nakon Marjanovićevog hapšenja urednik televizije “Happy” kaže da nije vidovit, već da je samo logično razmišljao.

[adsenseyu5]

– Čitava ta priča je od početka jako misterizna i nekako je logičan zaključak bio da će Zorana uskoro uhapsiti. Nova forenzička ispitivanja ukazuju na to da Jelena nije ubijena na nasipu. Priča o tome kako je ona tuda trčala, pa ju je neki slučajni prolaznik ubio od početka je prazna i potpuno neuverljiva. Očigledno je da je ubijena negde drugde i doneta na nasip, a da je u svemu tome učestvovalo više lica i da su tragovi skrivani na razne načine – izjavio je Marić i dodao da je naglo došlo do novih saznanja u istrazi.

PEVAČICA OTETA U PODNE, TELO BAČENO U KANAL U 3 UJUTRU! POSLEDNJA SAZNANJA: Zoran šokiran prevarom, a biznismen nije želeo da se sazna za vezu?! (INFO)

– Inspektor koji je vodi slučaj je smenjen pre nekoliko meseci i od tog trenutka zločin je krenuo da se raspliće. Neko je izgleda pokušavao da sakrije tragove. Zašto je to činio, niko ne zna, samo znam da Zoran Marjanović nije neka važna ličnost da bi taj zbog njega to radio. Neko je još tu umešan – ubeđen je Marić.

DUHOVITI ANDRIJA PONOVO BRILJIRAO: Na slovenačkom jeziku, na urnebesan način podržao naše košarkaše (VIDEO)

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor:Informer)

[adsenseyu4]