MALI ANĐEO PREDOSETIO DA ĆE GA UBITI OTAC: Dečak ukazivao na TRAGEDIJU, nekoliko sati pre KRVAVOG PIRA!

ubica

Foto: printscreen/Fejbuk/Srpski telegraf

U porodici svirepo ubijene žene i deteta nalazi se ogorčena Branislava Đorđević, rođena sestra Maje Đorđević (38) i tetku dečaka Mihaila (4) kojima je presudio Marko Nikolić (43) ispred Centra za socijalni rad u Rakovici, naočigled brojnih svedoka

– Kada je u sredu pošao u vrtić, Mihailo je bio jako nevoljan jer je znao da je to dan kada će se sresti sa svojim ocem. On nije želeo da ide kod njega. Nekoliko sati kasnije, otac ga je ubio – ovako priča Branislava Katanić  rođena sestra Maje Đorđević (38) koju je u sredu ispred Centra za socijalni rad u Rakovici nasmrt izbo njen nevenčani suprug Marko NIkolić (43), dok je njihovog sina Mihaila (4) udavio.

STIGLI NALAZI OBDUKCIJE: Evo kako su mali Mihailo i Maja izgubili živote od ruke MONSTRUMA (INFO)

Kako navodi Majina sestra, sve ovo se dogodio zato što je Nikolić trebao da bude osuđen na robiju zbog nasilja u prodici.

[adsenseyu1]

– Upoznali su se na kapiji naše kuće, bolje da nisu! To je bilo tri godine pre nego što je Maja zatrudnela. Maltretirao ju je i pre i posle trudnoće. On je sve ovo smišljeno uradio pošto je juče trebalo da ga osude zbog nasilja u porodici koje se desilo pre četiri godine. I majku mi je sahranio, ona je odgajila Majinog prvog sina Stefana (14)! – potresno priča Branislava.

Kako navodi, marta prošle godine lekari su Nikoliću konstatovali višestruki poremećaj ličnosti.

Podsetimo, Marko Nikolić, pre nego što je zaklao suprugu Maju Đorđević, sina Mihaila drogirao lekovima za smirenje i davio na groblju na Banjici. Posle hapšenja nije hteo da kaže koje je sedative davao detetu kako bi sprečio lekare da pomognu mališanu.

ubica

Foto: printscreen/Telegraf

Čovek koji je ispred Centra za socijalni rad juče ubio ženu, nakon što je koji minut pre toga udavio sina, na saslušanju je bio potpuno miran i staložen dok je objašnjavao zašto je to uradio.

Kako je istraga utvrdila, on je dete u automobilu, kod groblja, dete najpre nadrogirao lekovima, onda ga davio, pa se dovezao do opštine Rakovica da bi ubio i nesrećnu Maju Đorđević.

JEZIV ISKAZ MONSTRUMA IZ RAKOVICE: “Davio sam ga kako bih njoj napakostio”!?

Prema očevicima, kada su lekari pokušali da reanimiraju nesrećno dete, njemu je krenula pena na usta, dok je otac stajao pet metara dalje. Kada je lekarka povikala “Koje lekove si mu dao”, on je ćutao. Tada su svi povikali da kaže šta je dao, ali on je samo odmahivao glavom i vikao: “Neću! Neću da vam kažem!”

 

(Dnevne.rs/SrbijaDanas.com/Izvor:Blic.rs)

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]