MAJKA DARKA LAZIĆA PROGOVORILA: Evo šta je rekla o razvodu njenog sina

Foto: Printscreen/instagram

Foto: Printscreen/instagram

Glasine o krahu ljubavi poznatog bračnog para, Ane i Darka Lazića, i dalje nisu prestale.

Postojalo je nekoliko navodnih razloga zbog kojih su poznati pevači odlučili da stave tačku na brak u kojem su dobili ćerkicu Lorenu – govorilo se o čestim svađama i ljubomornim ispadima, Darkovom čestom odsustvu od kuće koje je uslovilo zahlađenje odnosa i nove probleme, a pojedini su govorili da je razlog čak i neverstvo.

[adsenseyu4]

Darko i Ana su dugo mudro ćutali, a onda su u jednoj emisiji demantovali glasine o razvodu – njih dvoje su se poljubili pret TV kamerama i objasnili auditorijumu da je u njihovom braku sve u najboljem redu.

Ipak, njihovi roditelji ne žele da govore o bračnim problemima svoje dece. Roditelje Ane Sević nisu odgovarali na pozive ali se majka Darka Lazića javila i bila škrta na rečima.

“Ne znam ništa o tome, stvarno, i na tu temu ne bih želela da pričam”, ljubazno je rekla Darkova majka, a onda je otkrila da viđa sina i snaju kada god im obaveze to dozvole.

“Redovno se viđamo, kad god možemo, dođu oni i do Brestača. Često čuvam i unuku Lorenu, ona je super – kad god ima potrebe, ja sam tu da uskočim i pričuvam je. Uglavnom se smenjujemo Anina majka i ja”, objasnila je ponosna baka.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs/Kurir.rs /Izvor:Pink)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]