MAJA PRONAŠLA MAJKU POSLE 37 GODINA: “Nema srećnije osobe od mene danas, uspela sam!”

kovacevic

Foto: Maja Kovačević / Privatna arhiva

– Imam prelepe vesti, pronašla sam majku. Presrećna sam, konačno znam ko me je rodio – ovako počinje ispovest za “Blic” Maja Kovačević koja je posle 37 godina pronašla biološke roditelje.

Da je prvi april Maja bi pomislila da se neko šali sa njom, kada joj je jutros stigla poruka na Fejsbuku od porodice njene biološke majke.

Nakon više od tri decenije potrage Maja Kovačević je danas prvi put preko telefona čula glas svoje majke.

– Da li Vam nešto znači Marijana Stojiljković? To sam ja, Vaša ćerka – bila je prva rečenica koju je Maja izgovorila.

Po neverovatnoj sreći kakvu ranije nije osetila i ogromnom uzbuđenju Maja će pamtiti zauvek taj prvi poziv.

[adsenseyu5]

– Sudbina uvek uradi svoje. Dogovorile smo se da se vidimo. Sada kada sam je pronašla zamolila sam je da me ne zaboravi i da mi se zaista javi da se vidimo – kaže Maja Kovačević za “Blic”.

Ona je lepu vest podelila i na Fejsbuku.

– Nema srećnije osobe od mene danas. Uspela sam. Hvala svima od srca koji su bili uz mene i pružali mi neizmernu podršku – napisala je ona.

Podsetimo, Maja je putem društvenih mreža objavila apel za pomoć da pronađe majku koja ju je ostavila u zgradi u centru Beograda pre 37 godina.

“Rođena sam 09.01.1979. Pronađena sam 14.01.1979. u stambenoj zgradi u Deligradskoj 14 na Slaviji u Beogradu. Pored mene je bila poruka koju je ostavila navodno moja majka. Odneta sam u Zvečansku odakle sam kasnije usvojena” – napisala je Maja na Fejsbuku, gde je postavila i sliku cedulje koju joj je majka ostavila.

[adsenseyu1]

(Ana Đokić /Blic)